559
Очікується секрет щастя.
Коли ви повернете 35 плюс, всі друзі і знайомства починають делікатно заспокоїти, кажуть вони, За роки старіння зростає, і як хороший алкогольний напій, він значно додає якість і вартість. Хелл, вони прямо: чим більше років, тим більше вплив.
Скільки проблем виникають в житті, тому що ви не можете чекати! Не бути хворим – з цими жінками, як правило, занадто багато (побачення іноді і б не боляче), але точно чекати. Не зловживати, коли бос виходить з бізнесу. Не відповідайте прямо, коли ви знаходитесь в магазині або в транспорті. Не зателефонуйте чоловіка, який вас цікавить. Не зайдіть на годину після того, як клацання, щоб покласти кохану людину, яка вона була винною. Не порушувати у відповідь, коли чоловік без попередження перейшов на підвищені тони. І є багато «не» тому, що коли ви молоді, емоції і гормони над краєм, а самолюбителем недостатньо.
Коли ви стаєте зрілою людиною, навіть тих, хто незважливо зуміє випереджати вас, перш ніж сказати: «Дуже, у вас є темп!» Ви не знаєте, що бути щасливим або зміщеним. Тому, з одного боку, витривалість, безумовно, не є ознакою молоді, а з іншого боку, іноді ви отримуєте неможливе високу, тому що ви знаєте, як управляти себе, що самодисциплін не є порожнім словом і ви можете це зробити.
Ви, ймовірно, були або зробили щось, як це в житті. . й Я написав один сердий SMS - Я хочу, щоб зловити вісімку більше і пояснити все. Я був аргументом на телефоні з кимось близьким до мене - вона відразу дзвонила назад, і говорити до кінця, і закликати до блокування номера. Якщо молодий чоловік не відкриває двері, ви будете дзвонити до тих пір, поки поліція не була викликана. Я послав мій останній прощання електронної пошти, а потім три більш опублікувати електронні листи, а також два дні пізніше, одна з обов'язкових листів. Мама сказав все, залишила будинок, повернулася завтра ввечері, тому що оренда квартири не казка. Я вирішив розірвати чоловіка, погроживши заяву в запобіжник, а через добу я прийшов запитати гроші за черевики. Вона запалила двері в офісі боса, після півгодини вона принесла заявку на відмову, кинулася в ніч і вранці погодилася перезапустити роботу не за свою роботу. Таким чином, загинув всі досягнення першого кроку, втратив самооцінку і продемонстрував себе надзвичайно незбалансованим особливим. Я зупинився потім. . й
Стопуючи потік свідомості при ураганах є випромінювання в душовій кабіні дуже складно. Це високий клас – це те, що ви керуєте собою. Будь-який, хто може просто сказати, Стоп може виграти будь-яку війну і будь-яку гру. Ви можете вибрати те, що допоможе вам: розраховувати на 10 або 100, перемножувати 365 на 247 у вашій свідомості, підрахувати всі навколишні червоні об'єкти. Або розбити свій мобільний телефон, щоб пекти, якщо ваша рука досягає номеру. Або зайдіть у ванній кімнаті. Або зайдіть назовні і прогуляйтеся по сусідству 15 разів. Або відштовхуйте 50 разів на підлогу. Або букет інших способів зробити себе краще - самооцінку.
Настає час життя, коли ви розумієте, що ваш буде вашим, і з ним приходить мир. Ви починаєте розуміти, що найкращий вибір не може бути тим, що доля кидає на вас в даний момент. Що робити, якщо з якоїсь причини ви хочете чистити, це потрібно зробити відразу, але всі листи і SMS, щоб відправитися вранці (якщо на вулиці не зійшов в душову кабіну). Який ваш 35 років, буде 36 і 37 років. І життя не зупиниться: гідна людина буде зустрітися, і діти народяться, і працювати буде до серця. Що означає, 25 коней?
Здається, що вміють почекати практично головний секрет щастя. Не пропустити перший варіант, але взяти точно одне, що я мріяв, не сказати перше, що прийшов на розум і що ви пошкодуєте, але сказати точно, акуратно і в точку - і отримати справжню насолоду від того, щоб витримати і вдарити мету. Тому що правильне рішення - блюдо краще подається холодним.
Ви можете сказати: «Що про емоційний інтелект, якщо ви пригнічуєте емоції?» Не пригнічувати їх, але слід розуміти їх і контролювати їх, відповідно, допомогти мислення. Рентгенові рішення, прийняті в поспіху, ефективні. Емоційний інтелект, безумовно, не танто.
І найголовніше, Ваше терпіння поважає. Це те, що варто вчитися в житті.
Автор: Лілія Ахремчик
Ілюстрація Фокса Медсестра Арт
через www.etsy.com/en/listing/ 167455593/woodland-nursery-art-bushy-tailed
Остап Бендер раніше неопубліковані відбиття на щастя
50 способів дізнатися іноземну мову з задоволенням