11 Факти, щоб допомогти вам Spot будь-який брехня з тіло мов

Як часто люди лежать? За 10 хвилин 60% дорослих лежать принаймні один раз. Більше одного разу. Експерт з мови тіла Ліліан Скло працював з FBI, щоб допомогти агентам виділити докази сприйняття. Сайт вибрав найповідальніші ознаки лежачи з книги Скляна, мова тіла.

1,1 км Якщо людина раптом переїжджає голову, коли запитує його пряме питання, він може лежати про щось. У таких випадках «Головна ганяється назад або вгору, нахиляється вперед або худі на сторону. йСкляні записи. Це часто буває, перш ніж людина повинна відповісти на питання.

2,2 км Під час брехні людина може почати дихати важко. Це рефлексивна дія. І коли ритм дихання змінюється, плечі піднімаються, і голос стає багатим. В основному, лір. «не дихаючи, оскільки його частота і зміна потоку крові. Тіло відчуває такі зміни, коли ви нервуєте і напружено – це, коли ви лежите.

3. У Відомий, що люди пригнічають і вмирають, але потрібно звернути увагу людям, які не рухаються на всіх. Можливо, це ознака того, що організм готує до можливого протистояння. У нормальній бесіді досить природні, розслаблені і переважно несвідомі рухи. Отже, якщо ви спостерігаєте про стегну, кататонічну позицію тіла, не рух часто серйозний сигнал, щось неправильно.

4. У Репетивні слова або фрази, які виникають при Вони намагаються переконувати вас і самі. Сайс Скло. «Хто намагається згасити кришку у свідомості. Наприклад, він може сказати: «Я не робив цього». Я не робив «понад» Це повторення також спроба купити деякий час, коли ви думаєте.

5. Умань Людина торкається рота або покриває його. Це знак брехні: Людина автоматично закриває свій рот, коли він або вона не хоче обробити ситуацію або відповісти на питання., Скло каже. Коли дорослі роблять це, це означає, що вони не говорять про всю правду. Вони буквально закривають канал зв'язку.

6. Жнівень Інстинктивне покриття для вразливих частин тіла Це, наприклад, горло, груди, шия, голова або шлунок. «Я часто бачу це в суді, коли я консультую юристів. Він завжди зрозуміло, коли хтось свідчень болить нерви захисника, якщо він або вона закриває його горло., Скло каже. Але я не можу оцінити цей характерний симптом, поки я став FBI спеціальний агент.

7. Про нас Тіло бере над мозку, Скло пояснюється. Такий крок від стопи до стопи передбачає, що потенційна кришка некомфортна.Він або вона нервова. Також показує, що людина хоче піти кудись, позбавляється від цієї ситуації. «Це один з ключових способів виявлення брехні. Шукайте ноги чоловіка і ви дізнаєтеся багато речей. й

8. У “Коли людина говорить і говорить, і дає вам дуже багато інформації, – ви не попросили – це дуже висока ймовірність того, що вони лежачи,” Скло пише.Тіла часто говорять багато.«Таким чином вони сподіваються, що цей чаттер або явна відкритість переконають інших, щоб вірити їх. й

9. Навігація Важко говорити людину. «Якщо ви коли-небудь переглядаєте відео підозрюваного, який обов’язково винний, він заважає для нього говорити», - пише Скло.Це відбувається тому, що нервова система під час стресу знижує потік слини.що зливає мембрани рота. Також варто звернути увагу на прикус губ або стиснених губ.

10. «Коли кришка стає ворожою або оборонною, він намагається переключати ролі з депонентом,» Скляні точки виходять. Хостритність виникає тому, що людина сердитися, що ви виявите свою брехню.У таких випадках він може почати натискання пальця на вас.

11. Коли люди лежать, вони часто дивляться. Але кришка може докласти зайвих зусиль для підтримки контакту з очей.Щоб контролювати і маніпулювати вас.

«Коли люди розповідають про правду, більшість людей зрідка повертають погляди навколо, іноді забирають їх. Підйомники, з іншого боку, можуть використовувати холод, фірма дивиться на залякування або контроль особи. й Також, з іншого боку, варто звертати увагу на швидке підключення.

через Ideanomics.ru ? p=4439