За давньою китайською практикою, речі навколо людини можуть вплинути на його внутрішню державу. Звісно, багато хто вважає такими викладаннями, як feng shui не тільки зовнішній і незвичайний для нашого брата, але і повністю неефективний. Тим не менш, психологи довели, що наявність живих рослин на робочому місці позитивно впливає на здоров’я людини, а порядок на столі підвищує ефективність і розумову активність. Хто знає, можливо, це результат дуже позитивної енергії, які фахівці Feng Shui розповідають нам про?
Ми пропонуємо вам столик, який чітко показує, які зони відповідають за те, що.
Кар'єраКраще розмістити комп'ютер тут. Як вигідний екран, можна використовувати будь-яку водну тему (соя, водоспад), яка символізує гроші і достаток.
Зона знаньНайкраще місце для розміщення корисної літератури, довідкових книг, ноутбуків, в цілому, все, що допомагає вам у вашій роботі.
Сімейна зонаРекомендовано розмістити сімейне фото або подарунок від сімейного учасника.
Зона каналізації Підходить для зеленої рослини або символу води (міні-водопад, календар з зображенням води).
Зона слави та репутації У цій зоні добре розмістити свої досягнення: медалі, нагороди, сертифікати. Підійдемо навіть власне фото, в якому ви захопили на вершині успіху (вибираючи червоний диплом, виграшні змагання).
Охорона здоров'я Ця частина таблиці завжди повинна бути ідеальною. Але якщо ви хочете зробити щось з дому, то за Фен-Шуй можна покласти будь-які символи землі: квіти, камені, оболонки.
Зона зв'язку Чудове місце для фото коханої людини або будь-якого символу любові.
зони життєздатності Активувати цю зону допомагає металеві предмети з заліза, міді, срібла або золота.
Зона корисних з'єднань Ідеальне місце для робочого телефону, щоденник з корисними контактами, візитними картками, документами.
Звісно, feng shui не чарівний або чарівний wand, який може вирішити будь-яку проблему. Скоріше, це візуальний нагадування про те, які сфери життя ви працюєте або хочете досягти життя. Сама Китаянка стверджує, що feng shui – це спосіб мислення або спосіб створення балансу в житті, але не магія. Ви думаєте, що ви будете втратити, ви думаєте, що ви повинні виграти? Тексти пісень, а це означає: Це буде те, що ви думаєте! Скажіть своїх друзів і колег про цю статтю, натиснувши кнопку «Поділитися». Я впевнений, що вони зацікавилися читати це занадто!
через takprosto.cc