Це Що Happens для вашого тіла якщо ви масаж це точка!

Медичні послуги стають більш дорогими щодня, і люди все частіше змушені шукати альтернативні способи лікування і профілактики захворювань. До таких методів відносяться рефлексологія, яка давно використовується для загоєння організму і розуму. Сьогодні ми хочемо розповісти вам про акупунктуру вуха – натискання пальців на різні точки вуха. Назвоніть, про спеціальну точку Shen Men, ім'я якого перекладається з китайської мови як «Хевенлі ворота».

Ця точка розташована у верхній частині трикутного прищу вуха, безпосередньо над центральною частиною з слуховим каналом.

Натискання Shen Men Point:

• знімає депресію, стрес і почуття тривожності;
  • зміцнює нервову систему і усуває безсоння;
  • знімає головний біль;
  • допомагає впоратися з алергією;
  • зміцнює імунітет;
  • сприяє підвищенню ефективності;
  • Це дає вам підвищити.
  • Допомагає в боротьбі з наркозалежністю і тютюном.

Як зробити масаж:

1,1 км Повільно обертати пальцем навколо Шен Мен точки, масажуючи вухо з ніжними кранами.
2,2 км Тривалість процедури повинна бути не менше хвилини.
3. У Повторіть двічі на день і переконайтеся, що він працює.

Масаж цієї точки є чудовим способом боротьби з нікотином і наркозією. Якщо у вас є бажання виходити над-зайом - просто масажувати потрібну точку на вухо. Ви не вірите, але бажання буде проходити!

Регулярне масажування точки допомагає не тільки підтримувати здоров'я, але і кинути палити. Я люблю те, що я можу зробити цю вправу навіть на робочому місці, в транспорті або на вулиці. Поділіться секретами здоров'я з друзями. Нехай вони намагаються цілющу силу акупунктури!

через takprosto.cc