Ви можете розповісти про свої вигідні властивості протягом години: 7 способів використання часнику.

Часник - улюблений продукт багатьох людей, оскільки він неймовірно здоровий. Але мало хто знає, що це допомагає не тільки в боротьбі з вірусами. Часник має багато більше застосування в здоров'я, краси, кулінарії і багато іншого. Ви можете говорити про вигідні властивості протягом години. Смажений часник для здоров'я і виявлення його корисних властивостей!

Для здоров'я:

1,1 км холодний.
Залийте часник окропом, дайте настоятися протягом 7 хвилин. Процідити і пити. Цей інструмент допоможе вам захистити себе від застуди або вилікувати захворювання.

2,2 км Засіб для схуднення
Наріжте зубчик часнику і нанесіть його на місце, де з'явиться прищ. Виконайте процедуру кілька разів на день і шкіра буде чистою.

3. У Загоює герпес.
Аптеки не завжди справляються з їх завданням, тому люди приходять на допомогу. Застосувати половину зубчика часнику на уражену ділянку. Герпес пройде набагато швидше.

4. У Позбутися від грибка ніг
Якщо ви турбуєтесь про грибок стопи, то можна використовувати метод бабуся. Кисть часнику через прес в гарячу воду. Заваріть протягом 15 хвилин, залийте цей засіб в баню стопи. Тримайте ноги в воді не більше 30 хвилин.

Інші додатки:

5. Умань Для управління шкідниками
Часник допомагає в боротьбі з деякими шкідниками в саду, наприклад, попелиці. 200 г часнику, пропускають через прес, заливають літром води. Закрийте ємність з щільною кришкою на 5-6 днів. Для обприскування рослин 25 мл розчину настій в 10 л води.

6. Жнівень Наклейка разом
Часник - натуральний клей. Можна використовувати для зв'язування різних матеріалів, наприклад, паперу.

7. Про нас Очищення поверхонь
Подрібніть деякі зубчики часнику. Заливаємо обприскувач білим оцтом і кладемо часник там. Додайте кілька крапель лимонного соку і дезінфікуючий засіб. Запах часнику не відчується.

Також часник використовується для зміцнення імунітету, зниження холестерину, поліпшення обміну речовин, лікування зубного болю і так далі. Використовуйте часник для хорошого!

через takprosto.cc

Категории

Смотрите также

Новое и интересное