Останні записи Guinness: Я ніколи не перестаю дивуватися в незвичайності людей!

З кожним роком книга Guinness World Records збирає найбільшу колекцію: найвищі, найшвидші, міцні і надзвичайно незвичайні. Вона має щось показати нам знову в цьому році. Редактори зібрали найбільш цікаві люди цього року. І не просто люди... Якщо вони зуміли здивувати редакторів щорічної колекції Світових записів, то ви будете вражені.

Деякі записи можна назвати абсолютистом. Я відразу ж думав, як би я відрізняв себе і стати рекордом?

1,1 км Takeru Kobayashi є найшвидшим eater на планеті. Триває ата 67 гамбургерів за 3 хвилини.

2. Лі Лонглон проходив на голові хутряні сходи. Які ноги для цього?

3. У Німецький олівець Strumpfel зумів перенести 25 пар до 40 метрів. Справжній хмільник!

4. У Герхард Дону - людина, яка кидає себе на вершині всіх. Це гарне, що ніхто не зашкодував.

5. Умань Kala Kaiwi має найбільші тунелі в вухах.

6. Жнівень Дінеш Upadhyaya покласти 89 винограду в роті в хвилину. Будьте обережні, не робіть це знову!

7. Про нас Одружена пара з Китаю, загальна ріст 423.47 см, потрапив на сторінки книги рекордів Guinness як найвисокої заміжні пари у світі. Висота сонця Mingming - 236.17 см, а висота коханої - Xu Yan - 187.3 см.

18.6497

8. У Кім Goodman відрізняє себе очима.

9. Навігація Британський Джон Уранці вдалося перенести площину з вухами на більш ніж 20 метрів. Вага літака перевищує 670 кг. У книжці рекордів, як найважчіша вага, яку можна перенести за допомогою зламаних вух.

10. Ахмед Тафзі розім'яли 43 кавуни в хвилину. Що таке хобі в 50!

11. Також є рекордні тримачі серед тварин. Берті Туртл зламав всі стереотипи повільного руху. Понад 100 метрів за 6 хвилин. Це, дійсно, найвищий рівень серед усіх родичів тварин.

12. Пурін, собака з Японії, зламала його попередній запис 11 кульок, які виловили в одну хвилину. Тепер абсолютний рекорд воротаря 14 цілей.

Який сюрприз! Немає нічого не сказати. Я дивлюся, що ми будемо радувати нас наступного року. Якщо ви вражаєте нові записи Guinness, поділіться своїми друзями.

через igenno.cc