20 речей дівчина повинна знати

Дівчата, це ваш поворот, щоб читати, кинути і відчувати себе добре. І якщо ви думали, що деякі елементи в двох списках збігаються, ви не думаєте. Деякі вимоги універсальні.

Кухар.

І не тільки сакральний борщ і архетипальні котлети для коханої людини, але в цілому. Вони отримують жир від швидкого харчування, вони погані від ресторанів.

Виживання

Дівчина, яка, в присутності чоловіка, не може відкрити баночку катного, солодка і дотик. Дівчина, яка, в принципі, не може відкрити банку, платити за жир, парк і викликати службу підтримки ISP - це клініка і шум.

Без макіяжу

Є екземпляри, які не вимішують з намету вранці без ґрунтовки, тональних і помилкових вій. Але насправді дівчина повинна бути в змозі виглядати дивовижним з макіяжом і хоча б дуже добре з ледь обличчям. І не соромиться його.

Я люблю секс.

Se ***s - це не торт з полиці для когось, там хороша поведінка і не важкий маринальний обов'язок. І не думайте, що ваш небайдужий обличчя в ліжку робить вас непристойними богами. Ви перетворюєте в журнал.

Це добре у фотографіях.

96062.

Аллах дав вам дзеркало, щоб ви могли перетворюватися перед ним і запам'ятовувати хороші кути, не знищити акне. Вчимося бути красивими у фотографіях і не сперечатися з друзями на тему «О, видалити цю картину, я виглядав на ній печаткою!».

Не грати безшумно

Гра «Оцінка того, що я відхилений» - це багато десятих гравців. Дорослим не хочеться висловити своє невдоволення.

Прийом компліментів

Це просто не потреба в агенціях – «Це світло падає так багато і планети стоять так, але в цілому я страшний як смертний гріх». Подаруйте вам комплімент - візьміть, але не запитайте зайву порцію

Захистіть себе.

У разі, якщо ми натягуємо – метод «майбе» і «ми просто один раз» не працює.

Зателефонуйте першим.

21 ст., вело. Ще Тетяна Пушкін була більш визначена.

Апологізація.

Хороша дівчина знає, як розпізнати її суглоби. Дівчинка-солити огірок з якоїсь причини чекає апологія для них.

Сила.

Непристойний потік свідомості швидко змивається інтересом, симпатією та довгою кількістю інших.

Збережіть секрети.

Особливо дивний.

Вибір взуття

Немає нічого сумника, ніж копа, на шпильках, які волокни люблять ранний кран і боби в кожному кроці. Поведи мене, в цій ситуації довжина ваших ніг буде струнким.

Люба на себе

Серйозність тварин виходила з моди в столітті до останнього. З дівчатами, які не знають, як взяти задоволення від дразненія, якось навіть бояться спілкуватися. Ви захваті від своїх почуттів.

вечірка в одному обличчі

623.45 км

Барабанне коло, фото коло, і все ще в тренажерному залі полювання, і в КПКІО, і в сананському турі катання на гіраффі. У будь-який час, але не стане пам'ятним пам'ятником для самотності.

Культура

Але, відверто, без каменю. Після того, як я сказав, що магічне слово «проходить», то дійсно проходить, громадянин, не мовчає.

Знайте, як змішати коктейлі

Вчимося ліпити щось цікавіше, ніж викрутка і ром і коло.

Розрахувати гроші.

Так, ті смішні, барвисті папери, які банкомат випромінюють для вас. Більшість людей цілком здатні жити на них з Paycheck, щоб оплачувати, не запустивши непристойну руку в кишенях своїх батьків або дружбу, але і без впадання в осені крихітних феуд.

Знайте свій захід

Так само одна склянка сухих відокремлює чарівну сміятися дівчину від п'ятого кападанного курча. Ваша робота полягає в тому, щоб дізнатися, як визначити, який.

Скажіть ні.

Але тільки тоді, коли ви не хочете сказати так.