Після його ампутації тату взяв на новий зміст. Але такі дрібниці не поламають реальної людини!

Портове місто Ліверпуль є одним з найвідоміших населених пунктів у Великобританії. Відомий завдяки легендарному гурту The Beatles, розвиненій промисловій інфраструктурі та однойменному футбольному клубі. Сьогодні історія просто торкається вищезгаданого спортивного колективу. Всі справжні футбольні фанати знають, що фанати Ліверпуля, які збираються на Anfield Stadium, співають пісню «Ви ніколи не будете ходити окремо». Назва цієї роботи вже давно була однією з символів клубу і навіть розміщених на її емблемі.

Чому я пам'ятаю все це? У той факт, що герой нашої історії, британський морський ім. Андрія Гранта, є великим шанувальником цього футбольного клубу. Хлопець навіть отримав татуювання на нозі з символом клубу - птахом Liverbird і написом Ви ніколи не будете ходити самостійно.

Коли Анді було 20 років, він був відправлений в Афганістан, де він і його найкращий друг підірвав землеміном. В результаті нога Андрія була ампутована і його друг загинув. Після операції татуювання Анді дещо змінилося. З старого напису ви ніколи не будете ходити.

Але хлопець не знебовтував і дайте це «пропетровство» будь-яке значення. Він навчився ходити з протезом і навіть бігати. Зараз 26 Andy завоював численні паралімпійські змагання. Він сказав, що я запустив 10 миль за 40 хвилин. Це 2 хвилини повільніше, ніж запис для однолегених спортсменів. У мене є нова мета! Моя татуювання є гумористичною і я її використовувати регулярно в різних лекціях я даю воїнам і інвалідам.

Як бачите, в будь-якій життєвій ситуації, не варто розпадатися і приймати деякі ознаки долі до серця. І, нарешті, ми хочемо, щоб ідеальну роботу в житті. Так, ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

www.bbc.co.uk/newsbeat/article/31153964/marines-tattoo-reads-youll-never-walk-після ампутації