Уроки занадто нудні.

Сонце не шкідливе, воно шкідливе для сну. Я навіть додав, що це ще гірше, щоб нехтувати своїми дітьми мрії. Якщо людина не досягне того, що він хоче в дитинстві, він відчуває поступку у дорослому віці. Але не можна сказати, що про цю жінку. . й

Бельгійка художниця Рос ван де Велд не давав фантазії своєї молоді і, крім того, придумав свій світ. До того, як ви є її дивовижними створеннями порцеляни.

Ласкаво просимо до казки!

Бельгійка художниця Рос ван де Велд завжди був трохи нудний в школі. У класі вона любила фантазію про власний казковий будинок.

доб.

Після закінчення Королівської академії образотворчого мистецтва Антверпена, Рос встановлюється для роботи з керамікою і пізніше глиною.

р.

Після того, як вона почала працювати з порцеляною. Саме з цього матеріалу вона досягла тонкості і ламкості, порівняні з цими природними істотами.

Він прийшов на бажання дітей... Рос мріяв жити в маленькій рубати десь в казковому лісі. Як ви можете побачити, її шкільні малюнки від нудних уроків стали реальністю.

Художник вирішив придбати в бельгійському селі. Будівля стоїть в щільному перерослі саду, від цивілізації - так само, як бельгійські бажали. Зараз вона живе в світі, придуманих під час уроків.

У той же час ми радіти своїй казковій роботі.

Якщо ви хочете, ви можете створити неможливо. Всі бажання вірити, коли ви не тільки мріяєте, але і діяти. Ви любите гарного світу бельгійського художника? Скажіть своїх друзів про це. Я думаю, що вони оцінять цей талант.

через igenno.cc