512
Всі національні географічні фотографи будуть радіти. Шукайте, що це китло про це.
Craig Parry любить чудову фотографію і займається нею професійно протягом багатьох років. Його остання фосцинація була підводним світом Тихого океану в Царстві Тонга. Більш точно, хлопець вирішив стріляти на перший погляд насереднім, але насправді милі китлі. Я можу сказати, що він зумів зробити це для слави: один з морських гігантів привітав його, відкинувши його фін!
Два дні поспіль фотограф спробував захопити такий хороший момент. А коли він пощастив, щоб взяти «свіжку фото», не обмежився його радістю. «Я не можу сказати вам, як пишитися я з цього образу. «Я сподіваюся, що моя робота надихає людей, щоб взяти камеру і відкрити красу нашої планети», - сказав Паррі.
І ми радіємо Крайгу. Його фотографія є ще одним доказом того, що природа завжди відкрита до нас.
Фото: Instagram
Я хвилююсь! На фото яскраво забарвлюється мій злегка сірий день. Якщо вам подобається картина дружної китви, покажіть її друзям.
через igenno.cc
Два дні поспіль фотограф спробував захопити такий хороший момент. А коли він пощастив, щоб взяти «свіжку фото», не обмежився його радістю. «Я не можу сказати вам, як пишитися я з цього образу. «Я сподіваюся, що моя робота надихає людей, щоб взяти камеру і відкрити красу нашої планети», - сказав Паррі.
І ми радіємо Крайгу. Його фотографія є ще одним доказом того, що природа завжди відкрита до нас.
Фото: Instagram
Я хвилююсь! На фото яскраво забарвлюється мій злегка сірий день. Якщо вам подобається картина дружної китви, покажіть її друзям.
через igenno.cc
Хто, хто, легко, хлопці! 23 фотографії, які доводять, що охолодження котів немає ліміту.
Інша сторона Нобелівської медалі! Особисті речі Марі Кюрі все ще небезпечні. . й