Найпривабливіші паранормальні ігри

Набрид звичайних ігор? Спробуйте щось захоплююче і страшне одночасно. Чому не дайвінг у паранормальному фольклорі по всьому світу, щоб відчути себе дійсно страшним! Якщо ви скептик або вірте в інші світи, кожен любить весело провести час.

Ліфт в інший світ

Корея є місцем народження дивних розваг. Ця гра проводиться в ліфті (тільки корейська). У будинку є не менше десяти поверхів. Пробіг на пульті дистанційного 4-2-6-2-10-5. На п'ятому поверсі жінка буде входити в ліфт, але ви не можете подивитися на неї. Натисніть першу кнопку, але ліфт піде до десятого. Двері будуть відкриті безпосередньо в інший розмір.

Жива Марія.

Габаритний зображення

Bloody Mary - це не тільки великий похмілля, але і досить страшна паранормальна гра. Набір для дії простий: свічка і дзеркало, маленька інтоксикація вітається. Стійка перед дзеркалом і сказати ім'я цього духа венгестей три рази - або ви будете розчаровані в магії або зустріти привид.

Closet гра

Мета гри – зібрати страшний демон. Ось кілька правил: ризикувальник повинен піти в темний застібка (і більше!) і, утримуючи невиліковний матч перед ним, скажуть: «Покажіть мені світло, або залишити його в темряві». Після цього повинна бути вуса. Якщо ви почуєте це, то є тільки два варіанти: або ви терміново записуєте з терапевтом, або за спиною, з'явився демон.

Три Корони.

Успіх гри «Трій Корольс» замовляє користувача під прізвисько FableForge, який опублікував однойменну нозлеп-нарративу на одному з популярних ігрових форумів. За даними інструкцій користувач може отримати доступ до іншого виміру. Для цього потрібно встановити три стільці в підвалі, два великі дзеркала і взяти з собою щось з дитинства. Залиште речі в підвалі і зайдіть в приміщення без закривання дверей. При цьому 3,30 м., сходити, світити свічку, і подивитися просто перед вами – не можна відволікати дзеркала і полум’я. Розповідач стверджує, що таким чином ви можете подивитися в інший розмір, який протестував той же метод на себе більш прагматично говорять про те, що подобається lucid dream - що, звичайно, є страшним.

Дарума-Сан

Р

Зателефонувавши привид, що це японська гра все про. Візьміть ванну перед ліжком в повній темряві. Скажіть «daruma-san» тричі (у японському!) і ви думаєте про сицидалову дівчину, яка не кинути на інший тиждень.