Що таке життя?

Роботодавець полегшить життя. Поява в рекламних виданнях Джибо, «перший світовий сімейний робот», мала ефект бомби вибухнув. У зв'язку з око, попередньо замовляє понад $1.8 млн і перекупили початковий фонд розвитку $100,000.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Сучасний дизайн, біле тіло і кругле обличчя – Jibo виглядає метеликом при виконанні чого це найкраще: сортувати сімейні фотографії, читання казок з вашими дітьми, замовивши вас піцу, або просто чати для вашого розваги, при цьому дуже полум'яні і гостинні. На перший погляд, все дуже круто, але це дійсно так? Jibo представляє фундаментальну існуючу задачу: що це подобається жити з працівником, і ми хочемо, що життя?

Чи буде робота працівника виконувати свої обов’язки гірше людини? Роботи пообіцяють зробити наше життя краще, звільняючи нас від нашого часу і робіть нам тверду роботу, але залізо, вони можуть призвести до погіршення якості життя.

Частина того, що ми привертали до Ябо, що Це дозволяє нам зупинити мислення.й У нас немає проблеми, коли робот виснажливий жорсткий робота для нас, що ми всі У нас є повністю автоматизований засіб для роботи. Крім того, ми не турбуємо про зміну відповідальності за діяльність, яку ми повинні зробити самі, коли, скажемо, ми попросимо Сірі за погодні дані або диктувати повідомлення. Ми хочемо, щоб отримати найбільш з Сирі і навіть попросити її деякі дурні або прохолодні питання, щоб вона могла відбити наш боредом.

У той же час, коли роботи виходять за базові навички, повсякденна робота і стають об'єктами для передачі наших інтимних досвіду і функцій до них. Частина того, що тягне нас в Jibo, це дозволяє нам зупинити мислення. Це, в довгостроковій перспективі, може глибоко вплинути на те, що ми. Питання стосується інтелектуальних технологій, особливостей, що виникли останнім часом і стали важливим елементом у всіх типах цифрових технологій.

У комерційному, Jibo не просто зображується як педагог і художник. Jibo – другий мозок людини. Узгоджуючи будинок після годівлі, "Ерік" бізнесмена, перетворюється на його помічник роботи і каже: "Чи можу замовити мені деяку їжу?" Китайський як звичайний?

Яким буде наша потреба в творчості і ми припустимо, коли гаджети починають думати про нас і заздалегідь задовольнять наші побажання? В даний час це не схоже на велику проблему. "Ерік" або будь-який інший користувач завжди може відмовитися від пропозиції роботи: "Соррі, Джибо, але я віддаю перевагу піці." Але речі стають більш складними, коли ми подивимося на конкретні приклади і розглянемо прийняття рішень у світлі поширених візерунків. Звичайно, Jibo не єдиний спосіб вгадати побажання, у нас є розумні будинки, які підключені до Інтернету і все це.

З точки зору споживачів, які хочуть мінімізувати свої добові зусилля, смарт-домоги, такі як послуги роботи, безумовно, прогрес і великий крок вперед. Але еміентний техно-філософій Альберт Боргман закликає нас привернути увагу до того, як це буде впливати на нашу здатність. Чи можна ми запитати самі питання, такі як: «Що я хочу, і чому це потрібно? й

У цьому вені розглянемо дії Apple, творець Сирі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Google Тепер, Apple зробив fuss з презентацією QuickType, нової функції операційної системи iOS8. Компанія стверджує, що QuickType є настільки ефективним, що вона дозволяє «передбачити, що ви будете говорити», таким чином, що дозволяє «записати всі фрази з декількома лікями». Не тільки те, що технології враховують свій стиль презентації та лексики.

Не дивно, багато користувачів люблять цю функцію. Після всього, ми можемо швидше спілкуватися з меншими зусиллями. Але враховуючи потужність інерції, я переживаю, що ми повинні спиратися на ці технології, навіть якщо вони здаються зайвими в рази. Ми бачимо ці технології досить вигідно, не враховуючи те, що їх постійне використання робить нас передбачуваними.

Ми використовуємо для перегляду потенційних небезпечних робіт як конкурентів для роботи з людьми, так і безтурботних військових машин. З явних причин набагато простіше, ніж бути скептичною службою «безшкідливих» службовців, які не люблять нас: Ми повинні пам'ятати, що тільки ті, хто не може допомогти собі, як правило, потребують постійної допомоги.

www.wired.com/2014/09/robot-servants-are-going-to-make-your-life-easy-then-theyll-ruin-it/