5 дешевих способів утримання дітей в холодну погоду

Ви можете помітити, що економіка проходить через деякий час. І це не просто впливає на те, як часто бідні можуть їсти, або скільки яєць Фаберге в день може придбати мільйонер. Для більшості людей в середині цих екстремальних тіл, які питання, як багато, вони можуть витрачати, щоб тримати своїх дітей зайнятими, не роблячи їх замерзання.

У минулому році необхідність привели мене до пошуку креативних і вигідних способів утримання дітей. І тепер я хочу поділитися з вами. Якщо у вас ще немає дітей, то чому б ви не просто зважилися? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

1,1 км Русский EnglishРусскийУкраїнськаPolskiItalianoEspañol汉语Bahasa Indonesiaहिन्दीPortuguês日本語DeutschFrançaisภาษาไทยελληνικά اللغة العربية Бібліотеки чудові. Я сподіваюся, що якщо ви перебуваєте в фінансовій бібліотеці, є бібліотека поруч, щоб допомогти вам. Компанія Libraries пропонує широкий спектр послуг. (Це більше не просто місце для читання!) Деякі з них не тільки книги, але і фільми і навіть відеоігри.

Інші бібліотеки почали розвивати творчі простори та дитячі творчі кути. Подорож до бібліотеки часто є пригодами. Ви можете прочитати одну книгу в бібліотеці і взяти іншу з собою. А в домашніх умовах ви можете прочитати, грати, дивитися все, що ви приніс з бібліотеки. Весь цей час витрачається продуктивно з вашими дітьми, і це безкоштовно.

2,2 км Не знаю, що дітям потрібно годувати. Це закон. Похід на обід з трьома дітьми буде коштувати вам великої кількості, і якщо ви живете в столиці – можна сміливо помножувати цю кількість на чотири. З цим розумом набагато економніше готувати їжу своїм дітям.

Зварювання – це задоволення. Особливо якщо це рецепт з великою кількістю кроків. Відтіняють обов'язки між дітьми, дайте їм збити яйця, замісити тісто, ліпити - вони можуть легко впоратися з цим.

І знову, як бібліотека, кожен крок шляху займає час. Знайти рецепт, зробивши список продуктів, покупка в магазині, приготування їжі і, нарешті, обід. Все разом, займає кілька годин. Ведуться роботи на телебаченні, скелелазіння стін, або торфінг кота.

3. У Незважаючи на те, що багато хто зараз відчуває фінансові труднощі, велика більшість будинків мають комп'ютер. І сьогодні камери і програмне забезпечення приходять як стандартні ноутбуки. Ви знаєте, що це означає? Так, ви можете показати світ ваші блискучі фотографії або відео!

На сьогоднішній день навіть шпаклівка з досить високими здібностями може зробити індиментарний фільм, і це досить весело. І це звичайно займає багато часу. Коли я почав свій канал YouTube, я вирішив, що мої діти будуть залучені до всіх відео, тому що це чудовий і дешевий спосіб, щоб отримати задоволення (і тому, що діти настільки талановиті, ніж я). Цікаво навчити сина, основ кінороботи. Тепер він іноді допомагає мені створювати і редагувати фільми.

Щоб створити фільм, вам не потрібно дорогого програмного забезпечення або програмного забезпечення для редагування хай-тек. Деякі мої друзі роблять музичні відео з дітьми. Що означає? Підберіть пісню, придумайте костюм, зніміть рок-зірку і відкрийте рот, щоб збити слова перед веб-камерою. Потім за допомогою програми для редагування фільмів, кредитів і простих спеціальних ефектів додаються. Чи буде кліп страшним? Я вгадаю так. Але це не точка. На додаток до порівняно дешевої вартості (якщо у вас вже є комп'ютер) такої діяльності, ви будете мати смішне відео за участю ваших дітей.

4. У Я люблю настільні ігри. Моя дитина і я граю Монополи багато пізно, і вона вчила їх цінним уроком: капіталізм - це нечесна система, призначена для пригнічення мас.

Настільні ігри можна грати в вищевказаних бібліотеках, а в домашніх умовах і взяти їх з собою, щоб відвідати. Після придбання, гра принесе вам задоволення і користь протягом багатьох днів! У сучасному цифровому світі, настільні ігри здаються як реліквія минулого, але важливо розуміти, що відбувається, коли ви граєте настільну гру з вашими дітьми. Ми будемо говорити один одному. Так само, як це повинно бути в реальних сім'ях. І це нічого не обійдеться.

5. Умань Магазини, як “Щодо 50 рублів” дивляться і я люблю їх дуже багато. Коли ви зламали, важливо знати, що ваша дитина не буде, щоб купити щось, що ви не можете дозволити собі.

Одного разу, коли я був у коледжі, я бачив молодий тато, який не може бути в 30-ті роки, ходячи через Ithaca all з трьома доньками, витриманими 5 до 10 років. Його одяг зрозумілий, що краще він належить до нижнього або середнього класу. І як вони підходили до магазину за фіксованими цінами, він сказав: "Дівчаті, ви можете прийняти все, що ви хочете!", і вони стискаються з захопленням і ran в магазин, якби вони виграли лотерею. І я кричав, як я торкнувся зараз, тому що я не можу пам'ятати його без крітування. Цей батько, всього за три долари в кишені, вдалося створити чарівний день для своїх дочок. На даний момент вони відчували і зіпсували. У той момент він був справжнім героям.

У таких магазинах я купую переважно матеріали для прикладного мистецтва. Ви можете придбати три величезні листи Ватмана і три набори фарб на 500 рублів. Неважливо, що ви купуєте – фарби, пластик або олівці. Неважливо. Головне - процес творчості.

Якщо ви є батьківським судом, щоб зберегти дітей в економічно вигідному стані, коли погода ви залишаєте себе вдома, я сподіваюся деякі ці поради будуть корисними. «Немає такої речі, як дешево» — стереотип, який слід відмовитися. Найголовніше не буває, але досвід. Що робити з дітьми? Поїздка означає більше місця призначення. І навіть погана поїздка краще, ніж перебування в чотирьох стінах.

Сайт: www.cracked.com