Жінка, яка не посміхалася в 40 років для страху зморшок

Хоча багато жінок роблять дорогі пластикові операції, щоб позбутися від зморшок, ця жінка вирішила повністю зупинити проблему - просто припинили сміхання. Не посміхався або сміється в останні 40 років!

Хоча Tess, здається, має почуття гумору, вона прийняла рішення свідомо. Навіть коли її дочка народилася, цаса спробувала не посміхатися. Все про те, щоб знайти молоді. І здається, що цей метод дійсно працював.

"Я не маю зморшок, тому що я тримую м'язи обличчя під контролем", - сказав Tess. Всім цікаво, якщо я зробив Ботокс, але я не робив. Я не посміхався, бо я був дитиною, що мій обличчя виглядає молодий. Я був винагороджений за цю ідею - Я не маю жодного зморшку на обличчі."

Багато людей критикують Оцініть і звинуйте її бути приступним. Але вона байдужа до тих визначних пам'яток, кажучи, її метод «більше натуральний, ніж ботокс і більш ефективний, ніж будь-який дорогий крем для обличчя».

Цікаво, не тільки До таких хитрощів, але також знаменитості. Кім Кардашян, наприклад, заявив, що вона намагається не сміятися і посміхатися, щоб не з'являтися зморшки. Навіть деякі експерти вважають це ефективним способом.

"Це ефективна методика анти-старіння", - говорить дерматолог Nick Lowe. Коли ми посмішка, складки з'являються на лобі і біля очей, що призводить до зморшок, так як м'язи обличчя щільно з'єднуються з підшкірною тканиною. Якщо ви виконуєте м'язи, можна зменшити зовнішній вигляд зморшок. й

Я знаю це напевно, тому що ботокс знижує м'язову активність. Не посміхаючи - це саморобна версія ботокса, але на мій погляд, потрібно мати сильний дух, щоб дотримуватися цього правила в усі часи, не кажучи вже про те, що інші можуть набридати. Вашим дітям, наприклад, може бути повністю неорієнтованим. й

Важко не сміятися в смішній ситуації або слухати смішний жарт. Але це не складно. Вона вирушила до суворої католицької школи, де нуни не були занадто вітати, коли діти посміхалися, і Тессі навчилися рано, замість посміху.

Тесса виріс і зрозумів, що вона виглядала серйозним. Якщо я посміхнувся, мої щіки будуть виглядати як щіки хамстера, і я буду виглядати смішно. Я був натхненний Голлівудськими знаменитостями, такими як Марлен Дітріх, які ніколи не посміхалися, і я любила, як чарівна вона. Я дізнався, як маніпулювати вирази обличчя. Якщо я чув щось смішне, я підняв кути рота. Я навіть навчився сміятися всередині себе, як дивитися комоди. Не проблема для друзів. й

250550р.

Деякі психологи стверджують, що якщо ви не посміхатися, це може вплинути на здоров’я людини. «Коли ви посміхнете, ваше тіло виробляє ендорфін, відомий як гормон щастя, що робить вас добре, - говорить Лондонський психолог Амандські пагорби. Але Тесса не хвилюється про це: вона щаслива, а більшість своїх друзів вже зморщуються.

Її дочка Stevie, зараз 24, спокійно про те, що її мама відмовилася посміхатися. "Немов мене, вона має чарівну посмішку, яка, звичайно, я ніколи не хотів би позбутися від, - говорить ЦС. Компанія Stevie знає, що експресія мого моусу не означає, що я не змагаюся з нею.

Я не буду Tess ніколи не судити людей своїм виразом обличчя.

www.dailymail.co.uk/femail/article-2935632/Meet-women-says-hasn-t-smiled-40-years-doesn-t-wrinkles.html