Зупинка «Студія питання» і розпочата.

Краще діяти, ніж думати тривалий час Так, у вас є «відверта відьма». Може бути, ви хочете писати книгу, почати компанію, дізнатися нову мову програмування або зробити щось інше, що зробить ваш знак на світ. Це щось нове, і ви дуже збудете про це.

Що ви робите спочатку?

Отримання інформації.

Що ще є? Які основні гравці в цій галузі? Чи можна використовувати найкращу технологію?

Ви не хочете витрачати час, щоб замість того, щоб дайвінг заголовок у новий проект, ви занурилися в Google і почати пошук.

І в той час як вам потрібно деякі попередні дослідження, щоб зробити план дій і дізнатися щось, ви можете легко пропустити точку, де продуктивна робота стає перешкодою, і великі попередні дослідження стає єдиною іншою формою часу.

Ласкаво просимо до безкінечних розвідок.

Ще один подкаст!

Ще один блог!

Я знаю, що почуття.

Ви шукаєте чарівну срібну куля. Щось, що відкриється перед вами воротами успіху, через які ви проходите в ритмі Вальса до перемоги, не отримуючи єдиний бойовий рубець.

Ми збираємо інформацію і знову, тому що відмова відлякує нас на смерть. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Успіх вимагає дії. Не робіть мене неправильно: Я люблю навчатися стільки інформації, скільки я можу, але якщо ви хочете зробити будь-який прогрес на вашій ідеї, важливо знати, коли ви робите дійсно продуктивну роботу і коли ви заглиблюєте ваш страх в безсмертних дослідженнях.

Насправді, незважаючи на це дуже легко.

Ось формула: дізнайтесь, що ви навчилися.

Намагай себе, "Ді я дійсно це зробити, або я просто опустити все, що я дізнався про це? й

Якщо відповідь так, ми продовжуємо вивчати тему. Якщо відповідь немає, ви просто працюєте з часу.

Успіх вимагає дії, але збір інформації тільки підготовка до неї, не дійти себе. Це велика різниця.

Ваш розум буде грати в ігри з вами, драгуючи вас "в дослідженнях абіс", так що набагато простіше створити систему, яка буде працювати, щоб обійти ваші страхи і не дозволити вам зіткнутися з ними обличчям до обличчя.

І як це зробити?

1,1 км Очистити ваші способи отримання інформації від розсилки від непотрібних бюлетенів і зупинити читання речей, які не додають реальної цінності вашому житті. Стоп читання новин. Вони покликані викликати занепокоєння і стрес. 99% новинних звітів мало чи ні впливу на креативні ідеї. 1%, які можуть зробити різницю пізніше, коли вам дійсно потрібно.

2. Соціальні мережі відмінно підходять для просування вашого бізнесу або продукту, але не підходять для особистого використання, тому слід заборонити протягом робочого дня. Вони майже повністю знищують вашу продуктивність і ваш внутрішній світ. Коли ви читаєте повідомлення з колег і друзів, ваш розум починає блукати і ви втратите концентрацію. Якщо потрібно відволікатися, просто візьміть перерви.

Щоб видалити соціальні програми з смартфона, скористайтеся спеціальними програмами, які блокують сайти соціальних мереж. Соціальні мережі навмисно звикли до користувачів, і це не те, що ваш буде досить сильно протистояти їхньому впливу.

3. У Окремий час роботи та відпочинку Окремий час роботи - окремий для розваг. Це з календарем. Встановити часові інтервали в календарі для чого потрібно робити і коли. Якщо ви починаєте щодня, відкривши календар, ви побачите завдання. Просто візьміть його і робіть це! Підготуйте відчуття відповідальності при плануванні роботи. А потім ви не хочете переключатися на серфінг інтернету і безглуздий перегляд соціальних мереж.

4. У Стати дослідником і змінити свій розум. Подаруйте постійне творче занепокоєння і стати брошовим дослідником, що вивчає нові території. Ви ніколи не знаєте заздалегідь, що це призведе до.

Ви думаєте, що Колумб не вдалося, коли він раптом відкрив частину нового світу? Ноп. Він просто адаптований до нової ситуації. Змініть свій розум, а потім замість невдачі ви отримаєте несподівані результати.

Перевірити курс і зберегти переміщення!

5. Умань Коли ви приїжджаєте в новий блог або нову статтю, попросіть себе, «Нехай ця інформація допоможе мені сьогодні?» Якщо так, зберігайте читання. Якщо немає, видаліть його. Якщо відповідь «майбе», то збережемо цю інформацію до Evernote для подальшого використання.

Хмара нескінченних досліджень любить нову інформацію. Якщо це обмежує ваші параметри і змушує вас думати, що вам потрібно. Правда полягає в тому, що інформація не потрібна зараз або взагалі.

6. Жнівень Фізичні вправи допомагають заспокоїти нерви, і в цілому ви будете відчувати себе краще. Регулярна діяльність викликає почуття самооцінки, підвищить свою впевненість.

Коли ви відчуваєте себе фізично і психічно, ви маєте можливість сміливо дотримуватися плану, навіть в умовах повної невизначеності.

7. Про нас Якщо ви дійсно вчинили себе в мертвий кінець, то як останній курорт ви можете найняти тренера. Пам'ятайте, ви платите його не тільки за свої величезні знання, але й за те, що він відповідальний і дисциплінований. Іноді тиск, який зовнішнє кладеться на нас, може зробити нам правильне рішення швидше і почати діяти в напрямку нашої мрії. Тренер допоможе вам вийти з невимогливості власного розуму і підштовхувати вас до виконання.

Тепер зайти і зробити це!

www.pickthebrain.com/blog/7-ways-stop-searching-start-taking-action-ideas/