Займіть погляд на тільки нурсинг

Що може статися до вашої кішки, якщо це вижити? The Lincolnshire Trust for Cats in Lincolnshire, Англія, є благодійним фондом, який стверджує, що є єдиним в світі для котів. В даний час близько 80 літніх котів живуть в комфорті, теплі і комфорті.

Цей будинок був створений спеціально для кішок, власники яких хвилюються про долю своїх вихованців у випадку, якщо вони живуть своїми власниками. «Чи ви хочете, щоб ваш друг, щоб провести решту свого життя в клітку, не сподіваючись на пошук нового будинку через свого віку?» Ми всі, як правило, ми будемо жити назавжди. Але ми повинні пам'ятати, що наші домашні тварини можуть добре прожити нас. й

The Lincolnshire nursing home for cats надає альтернативу - безпечне місце, де коти можуть рости старі і спокійно. Унікальний будинок розташований на площі близько 28,000 квадратних метрів (близько 3 га) в околиці села Осгодби. Він складається з трьох центрально нагрітих житлових кімнат, які з'єднуються на відкритому повітрі. Всі вікна в кімнатах виходять на південь, щоб коти завжди могли насолоджуватися теплою сонцем. Тварини подаються тільки високоякісними продуктами, які забезпечують їх різноманітними зручностями: лосини, дивани і навіть камін.

Для розміщення кота в цьому унікальному притулку власник повинен сплатити одноразову плату, яка в даний час становить $1300. Фундамент приймає всі майбутні витрати, в тому числі будь-які лікування або операції котів можуть знадобитися. «Я знаю, що в будь-якому місці, тому що люди доводять нас навіть з Лондона. й

На додаток до створення будинку для годівлі, цей фундамент піклується про покинутих котів в необхідності нових власників - є близько 400 з них. Цікаво, Ms. Hill припускає, що в той час як вона працює з котами, вона любить собаки більше. "У мене є п'ять собак в домашніх умовах", - говорить Джейн, "Я не зміг відкрити собаку благодійність, але вдалося зробити це для котів." І це дуже добре, що я можу відпустити себе від них без залучення моїх емоцій. й

www.odditycentral.com/pics/welcome-to-worlds-only-retirement-home-for-old-cats.html