Три важливі уроки подружнього життя

Маркус Брозентон, колоніст мистецтв Манліні, розповідає про цінні уроки, які навчаються з сімнадцяти років свого шлюбу та досвіду батьків.

Сьогодні існує безліч порад для людей, які зміцнили стосунки з шлюбом. Достаток про те, що ми піклуємося про це сімейний інститут і намагаємося зробити це краще, або це говорить про те, що коли мова йде про шлюб, виходить, що ми не маємо достатньо знань про шлюб. Я все ще стикався з першим припущенням.

Я був одружений протягом 17 років і практична мудрість ніколи не отримав разом з мною. Я дізнався три важливі уроки.

Це стосується обох подружжя, але більшість відповідальності, що відбувається на чоловіків, оскільки вони повинні прийняти перший крок. Ось три способи збереження і зміцнення шлюбу.

1,1 км Я отримав цю пораду два роки до мого шлюбу від мого батька, який спеціалізується на таких питаннях. Він сказав, що головна проблема в шлюбі, на його думку, полягає в тому, що дружина не дивиться на речі через очі свого чоловіка, і тому немає гармонії в шлюбі. Або, навпаки, чоловік робить щось неправильно.

Очевидно, що чоловіки та жінки Сортувати фізичні параметри, Дуже зрозуміло, що вони різні і психологічні.Проблема полягає в тому, що один з подружжя кладе основу сімейних відносин його моделі поведінки.

І якщо дії іншої дружини відхиляються від заплутаної основи, вони вважаються аномальними. Ви розумієте проблему?

Так само, як зрозуміло, що чоловіки і жінки фізично різні, це однаково зрозуміло, що вони психологічно відрізняються. Так, набір інстинктів у чоловіків і жінок однакові, але вони сприймають цей світ по-різному.

Одна з кращих рішень полягає в тому, що кожна пара повинна вчитися оцінити і приймати свою думку партнера, дивитись різницю між чоловічими і жіночими сприйняттями проблеми і не претендувати, що вони не існують, або боротися з ними.

Наприклад, батько хоче видалити допоміжні колеса з велосипеда його молодого сина, але мати сильно попсує це, полегшуючи, що син не старий.

Мати в цій ситуації дивиться на проблему від класичної жіночої позиції – безпека для дитини над усім іншим. І батько в цей момент хоче незалежності за дитину і намагається пробудити незалежність в ньому.

Розчин: Спробуйте прийняти точку зору кожного чоловіка і обговорити його разом.

2,2 км Усвідомляючи, що проблеми не йдуть просто тому, що ви одружений я дав цю пораду два тижні після мого весілля. Як і всі молодят, ми також мали непорозуміння про речі, які здавалося б, так як де повісити мокрий рушник, але це було мало речей, які привели до серйозних незгод.

Я назвав мій найкращий друг, який я відомий з школи. Я думав, що він знав, як вийти з цієї ситуації.

Про те, що я думав шлюб. Моя дружина і я створююю вогнище разом, і будинок є місцем, де він затишний і комфортний, де люди не сидять про рушники та інші нещільно.

Подруга шахти сказав, звичайно, будинок є місцем, де миро повинні зацарювати, але з його тонкощами. Постійне спілкування з партнером, а також бажання створити останню шлюб. Важко дочекатися легкого сімейного життя на зміщенні без особливих зусиль. Вирощування з університету непросто. Не пропустіть роботу. Взяти успіх у вашій кар'єрі складно. Як бути хорошим батьком. Все це вимагає розуму, енергії і наполегливості, і на кожному новому етапі потрібно дізнатися щось.

Проблема не дуже вологі рушники. Це те, що ваша дружина, з якої-небудь причини, піклується про те, де вона висить. Спробуйте зрозуміти, що важливо для неї.

Всі питання, які викликають незгоду, навіть при перших поглядах, вимагають ретельного догляду. На гайку намагаються зрозуміти, а не бути дратівливим.

3. У Як гарне вино, шлюб краще за роки Ця порада була надана мені, шансом на мій дід Боб Лінії.

Коли мій дід був лише над п'ятдесят, мій бабуся став серйозно хворим і провів кілька місяців в лікарні. На мій дід, це був удар.

Безумовна любов, Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Коли я був молодий, я міг жити без дружини. Але зараз немає способу. За роки свого дідусь міцно зріс.

Хоча в багатьох сім'ях люблять відлякути протягом багатьох років, неприпустимо, це не завжди буває. Любов також може стати сильнішим, якщо пари починають розуміти один одного краще і цінувати один одного.

Я одружився 29, а потім відчував себе самодостатньою безкоштовною людиною. Звісно, я поважала і любила дружину. Але, коли я був молодшим.

Це не означає, що з часом я став менш незалежним і здатний. Я відчуваю себе набагато менше, як тільки один. Я усвідомлю всі цінності шлюбу.

Я думаю, про Johnny Cash та June Carter Cash. Хоча вони обидва робили багато помилок і були одружені раніше, Джонні і Червень навчилися від своїх помилок. Вони з часом проживали протягом 35 років.

Червень помер в Травень 2003. Іванни тримала свою руку, як вона залишила світ. Через кілька місяців, Johnny помер. Багато сказав, що він пропустив червня дуже багато і не може жити без неї.

При запиті, як вони змогли зберегти таку сильну шлюб, Джонні відповів:

«Це звичайно любов. Червень любить мене незалежно від того, що. Вона врятувала життя багато разів. Він завжди був для мене, вона допомогла мені забути про біль протягом років. Коли він отримує темний і кожен йде додому, і вогні виходять, немає одного в світі, але ми. й

Незвичайна любов, можливо, найкраща любов чоловіка може запропонувати дружині і будь-яку дружину.

Що таке найкращий шлюб?

www.artofmanliness.com/2015/02/26/3-important-realizations-for-building-a-strong-and-lasting-marriage/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное