Запрограмувати мозок: як змусити себе не купувати непотрібно

Ми всі купуємо речі з часу, коли нам не потрібно. Якщо ви хочете зробити це, але тільки до тих пір, поки ви контролюєте. Якщо стає все важче боротися з порушеннями, непристойними покупками, після чого ви перезброджуєте, то приділіть увагу інструкції нижче, що, можливо, виправить мозок.

Не секрет, що магазини використовують різні трюки, які роблять вас частиною з вашими грошима, і ваш мозок активно допомагає їм в цьому. Ось деякі способи маніпуляції клієнтами.

Колір. Магазини використовують колір, щоб зробити продукти більш привабливими, і вони також використовують певний колір на цінових тегах. Колір червоний є непристойним і може зробити вас дією, так як він зазвичай пов'язаний з рекламу. Отже, коли ви бачите червоний, пам'ятайте, що вони намагаються маніпулювати мозок цим кольором.

Місцезнаходження товару. До того, як ви дійсно повинні, ви повинні пройти багато непотрібних, але спокусливих речей. Перед тим як перейти в магазин, зробіть список всіх, які потрібно. І коли ви вводите торгову кімнату, перейдіть безпосередньо до цих речей, вказавши, що вони продаються лише тут.

Сенсорний фактор. Продукти, які хочуть продати швидше, зазвичай розміщуються так, щоб вони могли легко досягнути і доторкнутися. Не робіть це! Коли ви забираєте щось, ви швидше за все, купуєте його, тому що ваш розум раптом відчуває себе як власник об'єкта.

Smells і звуки. Введіть магазин, ви можете почути класичні, приємні мелодії. Приємна музика робить вас щасливими і радісними, і знайомий мотив робить вас комфортно. Також використовуються приємні запахи. Дуже небезпечне поєднання гаманця. Що робити, якщо ви купуєте товари онлайн. Але принаймні ви повинні знати, що ви маніпулюєте.

Звичайно, ви можете відхилити магазини, але спосіб вони не зміняться. Все, що ми можемо зробити, як наш мозок потрапляє в свою пастку. Навіть якщо не було магазинів, ваш мозок все ще працює над вами через деякі когнітивні упередження.

Наприклад, так званий підтвердження, що ви вважаєте лише інформацією, яка відповідає вашим перед переконанням, і все інше вважається менш значним.

Рекламодавці безпосередньо використовують цю функцію, переконливо ви, що один об'єкт краще, ніж інший, що супроводжується візуальними зображеннями та іншими хитрощами, і це часто повністю не пов'язана з конкретними фактами. Про все буде відкрито.

Зробіть список всіх, які ви маєте і позбавляєте від ягняти Тепер ви знаєте, що ви стикнуєтеся, це час, щоб змінити спосіб, який ви думаєте. Перед тим як зупинити покупку зайвих ясен, потрібно визначити те, що саме означають це слово. Перший крок - зробити список всіх речей, які ви володієте. Це може здатися екстремально, але для того, щоб перепрограмувати ваш розум, ви повинні збирати всі дані, які ви можете.

Мета цієї вправи два рази: ви побачите, що ви вже маєте, і тому не потрібно купувати знову. Також ви можете побачити, що ви не купили.

Коли вся ваша власність знаходиться в списку, порушайте її в категорії. Дуже важливо бути чесним з собою.

Ось набір категорій:

• «Необхідний»: Цей елемент абсолютно необхідний, тому що він використовується щодня.
  • «Щоб не потрібно»: Вам не потрібно щодня, але ви використовуєте його періодично.
  • «Я хочу»: Ви придбали його, тому що ви його хотіли, не тому, що вам потрібно.
  • "Японія": Ви не можете пояснити, чому вам потрібно.
Залиште речі, позначені “необхідним”, викладіть речі, позначені “роз’ємом” у ящику, щоб позбутися від пізнішого, і перемістіть фокус до того, що вказані в категорії “тільки з часом” і “відмітити”. Шукайте список речей в цих категоріях, задайте собі три питання:

Коли був останній раз я використовував це? Коли я буду використовувати його знову? Чи приносить це радість? Не забудьте бути чесним з собою. Немає нічого неправильного, щоб зберегти речі, які ви колись хотіли. Ці речі можуть принести радість багато людей, але переконайтеся, що речі на Вашому списку є дійсно веселими і використані.

Якщо щось рідко використовується або його використання не робить вас щасливими, його слід надсилати на ярус. І перед тим як позбутися від сміття, зніміть фотографії всіх цих речей разом. Друк фото або зберегти його на комп'ютер. Хтось з цих речей, ймовірно, подарунки, але все, що ви колись купили і не повинні нічого більше.

На скільки грошей і часу ви витрачали на речі, які ви кинули Тепер подивіться на категорію «з'єднання» і підрахуйте, скільки ви витрачаєте на неї. Чи пам'ятаєте яскраву картину?

Прикріпіть до нього загальну вартість всіх своїх ясен, щоб фігура була явно видима.

На даний момент ми розглянемо інші витрати.

Час - це ресурс, як і будь-який інший, і ресурс скінченний. Пам'ятайте, скільки часу ви витрачали покупки цих речей і скільки часу ви використовували їх, напишіть ці цифри. Оцінка може бути приблизним, і додавати час, проведений. Тепер прикріпіть отриману фігуру до вищезгаданого малюнку і подумайте про інші заходи, які ви можете провести в цей час. Це має надати вашій увазі інформацію мозку у легкому вигляді.

Нематеріальні речі, які роблять вас щасливим Час, щоб зробити інший список. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Список їх на окремому шматку паперу. Якщо це не можна купити, то він повинен бути у списку. Якщо ви посміхнетеся або стрибайте за радість, перерахуйте все. Імовірно, що це те, що вам дійсно потрібно. Пам'ятайте, що коли ви йдете в магазин.

Якщо ви не можете запам'ятати свій список, поставте його в гаманець. І наступного разу, коли ви відчуваєте неспроможний хірург, щоб купити щось, розширити список і нагадувати, чому вам не потрібно.

Залишайтеся від матеріальних речей, поки це буде зрозуміло.

Якщо ви дійсно починаєте мати серйозні проблеми з витратами, це може бути корисним для того, щоб вийти з матеріалів повністю.

Коли ви постійно оточують речі і маєте можливість купити їх, то розбиття звички непристойних покупок може бути дуже важко.

Зайдіть на екскурсію по Львову або потурайте екскурсію по Львову.

В основному, вам потрібно довести до себе, що вам не потрібно нових покупок, щоб мати хороший час. Коли ви усвідомлюєте, скільки задоволення ви можете мати без всіх цих брелоків, ви знайдете силу, щоб протистояти хірургу, щоб купити їх.

Створіть персональний тест під назвою «Щоб я купую це?» Якщо у вас немає такого тесту, то це правильний час його розробки. Після того, як ви бачите щось, що вам потрібно (або дуже хочеться), він повинен пройти тест, перш ніж купити його. Використовуйте дані, які були зібрані раніше. Ось деякі важливі питання:

• Чи планується це придбання?
  • Чи буде цей кінець на списку ясен?
  • Де я поставив це?
  • Чи буде мій бюджет?
  • Чому я хочу, щоб?
Тест повинен враховувати всі ваші слабкі сторони. Якщо ви зробите багато непристойних покупок, варто включати питання, які допоможуть вирішити проблему. Якщо ви переповнені після покупки, тест повинен мати багато питань, які ви думаєте про використання елемента після його покупки.

Наприклад, у вас є слабкість для придбання високотехнологічних пристроїв. Задайте собі те, що завдання придбаного гаджета вирішує. Якщо ви не можете чітко відповісти на це питання або у вас вже є пристрій, який вирішує цю проблему, то не потрібно купувати новий.

Вчимося затримувати задоволення і знищити бажання на пульсі Ми хочемо, щоб негайно весело провести час, а непристойні покупки викликають нові лопці задоволення. Ми хочемо думати, що ми контролюємо наші імпульси, але в реальності це просто протилежна, і це основна проблема для нашого гаманця.

Розчин повинен запропонувати мозку, що очікування задоволення є гарним. Ви можете зробити це в будь-який час, коли ви хочете щось. Зробіть погляд на те, що ви думаєте про покупку, потім запустіть його через персоналізовані тести, зазначені вище і крок назад за деякий час.

Коли ви повернулися до цієї речі знову, ви знайдете, що вам потрібно тільки задоволення від його покупки, а не сам.

Якщо ви купуєте щось онлайн, ви можете зробити те ж саме: просто відступайте від вашого столу або поставте смартфон в кишеню і зробити щось інше.

Ви також можете уникнути зайвих витрат, роблячи процес покупки максимально складним. Заблокувати сайти інтернет-магазинів, якщо на карті немає багато грошей. У звичайних магазинах намагаються не купувати речі, якщо ви голодні, сердитися, самотні або просто втомилися, так як все це пригнічує вашу здатність думати раціонально.

І останнє питання, коли мова йде про неприпустимі покупки, що називається «зміною.» Як Trent Hamm пояснив на блозі Простий долар, штучна заміна може статися, якщо ви зменшити час, проведений на ваших основних інтересах:

«Уже час я прогресивно знизив час, коли я присвятив основним інтересам мого життя, я починав рік для них. На мій типовий день я провів багато часу з сім'єю, але мої інші дві інтереси були відсутні. І з тих пір, коли я почав читати менше. Я дійсно почав грати менше настільних ігор з друзями. А потім що сталося? А потім я почав робити за мої розчарування: якщо я не можу сидіти і читати книгу за пару годин, я буду шукати альтернативний спосіб заповнення крихітних проміжок я виготовлений. І я почав витрачати гроші. й

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Завжди стежте за тим, що ви щасливі і встигли зробити те, що ви любите зробити краще. Так ви не будете мати підсвідоме бажання заповнювати недійсним з'єднувачем.

Після того, як ви запрограмуєте свій розум і зупинити покупку зайвого ярусу, ви будете мати деякі вільні готівки. Інвестуйте гроші у Ваше майбутнє. Можливо, вам потрібен новий будинок або новий автомобіль або щось. Але ви не отримаєте нічого, якщо ви плануєте його заздалегідь.

Почати виплатити всі борги, які ви маєте. Платежі за кредитами, плата за навчання та навіть витрати на газ можна зробити за допомогою Paycheck.

Відшкодування невеликих боргів спочатку, потім великих, а потім припинення створення нових. Визначте, які платежі є первинними і які вторинні, створіть графік оплати.

У зв'язку з боргами, створення фонду на дощовий день.

Незалежно від того, як добре сплановані ви, нещасні випадки, хвороби та надзвичайні ситуації не були скасовані.

При оплаті боргів і готових до важкого часу ви можете почати економію на щось серйозне. Гроші, які не були припущені на придбання зайвих ясен, можуть бути збережені, інвестовані та багатоплізовані, що дозволяє отримати трохи більше безпеки та комфорту.

Ви працюєте важко перепрограмувати ваш розум, щоб переконатися, що ви перезавантажте переваги вашої роботи протягом декількох років, щоб прийти.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8