6 основних правил поведінки для атаки собаки

Блог Art of Manlines опублікувало корисний посібник про те, як поводитися, якщо ви загрожені атакою собаки.

Коли я жив у Тіджуані, Мексика, борючись з променями собак був поширений. По-перше, вони просто корока, але вони не кусаються. Просто залишатися спокійним, уникаючи око контакту і продовжуючи на шляху, все, що я повинен зробити. Якщо вони готували на атаку, то я попередив, щоб підняти камінь з землі і кинути його на них. Як правило, вона відлякає їх, і вони залишають мене самостійно. Якщо рецепція не працювала, були залучені реальні камені. Одного разу собака не злягалася від будь-яких явних або реальних каменів і спробувала прикусити мене. Я використовував рюкзак як щит і застрягти раптовий удар, щоб зберегти агресивну собаку на бухті. Вона нарешті подарувала і продовжила на моєму шляху без болячень.

Ось кілька правил, які допоможуть вам не загартувати, якщо ви коли-небудь зустрілися з кров'юстою, хостійкою собакою:

Продовжити ще. Небезпечна і небезпечна агресія. Не запускатися від собаки і не допускати контакту з очей; повільно відійти від тварини. Якщо ви бачите собаку, що йде на атаку, поставте щось між собою — палицею, куртку, чого захистити вас. Коли собака атакує, використовують палицю або камінь як зброя. Спробуйте прицілитися в очах і вдарити горло. Якщо укус невидимий, замініть передпліччя, залишаючи 3 кінцівки безкоштовно атакувати собаку і захистити обличчя і живота. Не робіть руки з рота собаки. Після нападу, зверніться до лікаря про раби та інші захворювання, що проводяться собаками. Зв'язатися з міліцією та службою зловживання бездомними тваринами.

на сайті www.artofmanlines.com/2015/03/10/how-to-survive-a-dog-attack/