5 фактів, які ви можете дізнатися тільки крок від смерті

Моя робота була оглянути будівлю і переконатися, що пожежні зморшки не були застарілими, зламаними і наповненими полум'яними агентами. У квітні 2013 року під час перевірки церкви в одному місті я знайшов себе на висоті 10 метрів. Не були підлогові або підлогові, просто сталеві балки. У мене була пітливість, і один промінь мого ліхтаря, відбитого від променя, досить розчарувати мене і зробити мене падіння.

1,1 км Як ви падаєте так само, як ви падаєте, я був в вільній падінні близько другого і половини. Якщо ви потрапляєте з висоти 10 метрів, ви майже гарантовано вмирає від удару. Але, як ви падають, також важливо для вашого життя. Бетон є дуже важкою поверхнею, але я пощастив падіння ноги вниз. Моя свідомість в момент падіння була надзвичайно чіткою. Я впав на сцені з музичними інструментами церковної групи, кілька міліметрів з барабанного комплекту. Трохи більше, і я б прокоментував деталі цієї установки. Але я пережили.

2,2 км На межі життя і смерті, ви можете повністю свідомо Замість ходьба до яскравого білого світла, після падіння я був повністю свідомим. З'явився тільки біль, так як людина може витримати. Потім перетворюється в щось інше - щось невибагливо гірше, ніж нестерпний біль.

Ви хочете дізнатися, як я відчував, коли я був на межі життя і смерті? Відчув, як я потрапив в найнеприємніший сюжет мого життя. Я заздрий людей, які навчаються в безпосередній близькості від досвіду і кажуть, що вони бачили ангелів, відомих акторів або щось, що чекає нас в післявизначення. Ці люди несвідомі. У мене була стіна страшного болю.

"Я не бачив такого пошкодження". Я не думаю, що цей хлопець буде вижити. На даний момент я відкрив одну око і сказав: "Дуже, я ще живу." Вогнегасник, який подорожував з нами, сказав лікар, «Так, якби пацієнт міг почути тебе». Подаруйте йому причину боротьби. Решта шляху, я сказав їм, що вони повинні найняти сина. Кожна можливість використовуватися для Вашої вигоди?

3. У Навіть простий випадок може призвести до дивних травм Можна подумати, що травми після прямого падіння на плоску поверхню будуть відносно легко вилікувати. Але через безліч способів, в яких кістки можна розбити і інші внутрішні органи, пошкоджені, всі травми повністю відрізняються. Попри багаторічну практику лікарі, які працювали на мене, коли-небудь бачили травми, як шахта, незважаючи на роки практики. Моя хребта була дивно стиснена, і переломи ноги, що відхилялися класифікації. Лікарня, яку я приймав до спеціалізованих у потерпілих падінь і аварійних ситуацій, але більшість своїх пацієнтів мали нормальні травми. Вони не мали ідеї, що робити з мною.

4. У Великі дози знеболювальних апаратів викликають галуцинації, що робили багато складних операцій, і лікарі змогли «фіксувати» мене. Звісно, я дали дози кінів. Якщо ви тільки взяли їх на незначні травми і в менших дозах, ви, ймовірно, не знаєте, що вони викликають.

Моя кімната була під впливом препарату. Я бачив маленькі тварини, що надходяться і з будівлі поза вікном, і бідний хлопець був кричущим про те, що дивитися CIA і підійшов до плану втечу. Він прийшов до того, що я назвав медсестра і сказав її, що мій сусід необхідний психічний допомогу. Вона відповів, що я був окремо в номері. Коли я не вірю її, вона продемонструвала мене захисною стрічкою мене, що йде на порожнє ліжко.

5. Умань Ви ніколи не будете повністю відновити, але ви можете використовувати для нього після цих галюцинацій, мій доза знеболюючий. І, звичайно, мій біль повернувся з поновленим вігором. А потім прийшла вітання! Ні, біль не пішов. Не Дісней фільм. Так само, як і все інше, постійне місце стає загальним місцем. Біль стає частиною повсякденного життя. Я закохнувся і прокинувся в боці твоїх, і здавалося б, відмінно нормально. Навігація Я знову призначила велику дозу знеболюючих речовин, а відсутність болю здавалося неправильним. Це було так збурено, що зменшення дози і повернення болю було рельєфним. Зрештою, я припинив запобіжників. І поки біль не зійшов повністю - ви ніколи не зможете повністю відновитися від таких травм. Але приймати знеболюючі засоби для відпочинку вашого життя може перетворюватися в наркозалежність. Це має свої переваги: мій больовий поріг значно підвищується. Але я не хотів би повторити цей досвід.

www.cracked.com/article_22114_5-brutal-realities-suffering-near-death-injury_p2.html