Найдовший другий Хбіт, який зробить ваше життя більш ефективним

Робін Скотт, соціолог і підприємець, приймав єдиний рекомендацію для підвищення ефективності особистості, і стверджує, що він може змінити своє життя.

Немає простих рішень. Я знаю це як соціолог, який прочитав численні мотивуючі книги та блоги про ефективність та зміни життя. Я спробував більшість рекомендацій в них, і для того, що вони прийшли до нічого. Я б не сказати, що цей тест був простий для мене. Я написав його після місяців експерименту, що переконаний мене, це було найпростіше порад, які я коли-небудь отримав і один з кращих.

Це правило ніколи не буде написано бестселером: ні видавець не хоче його публікувати, адже навіть найокращий письменник важко писати всю книгу про неї.

Ця порада не була навіть народжена в нашій епоху цифрового зайвого і загального розпаду. У XIX столітті його підліток онука, яка зараз в п'ятий декаді.

Сьогодні цей чоловік - сірий кардинал ділового світу, один з найцікавіших людей, які я коли-небудь зустрівся. Він допоміг розробити пристрої, які зараз продаються під відомими брендами. Сьогодні він працює тільки тоді, коли він відчуває, що він пропонує інші. Він занурюється в спостереження за цінними запасами, загрожуючи виникнення корпоративних криз. Іноді, коли він зацікавив, він пише виступи для CEOів найбільших світових компаній та політиків, його слова, які судять шістьма фігурами. Він добре читає багато і пише. Ножі. Але тільки для задоволення: в кінці він знімає їх. Побачає, що жодна точка публікується і не шукає публічності в цілому. Серед своїх друзів найбільш впливові люди на планету – від бізнесменів та політиків до акторів та інших митців. Але якщо ви google його ім'я і ви тільки знайдете кілька рядків.

Я вперше зустрів його над каву в своєму будинку під час обговорення стратегії політичної неприбуткової організації в Африці. На столі була нагріта дискусія. Власник будинку, роблячи каву, сказав майже нічого. Але з декількох випадків він приєднався до розмови, його коротке питання або зауважити, варіфіковано точно те, що було дійсно важливо, чистка стороні зайвих перешкод, які захоплювали обговорення. Це була справжня майстерність, як перегляд диригента Лондонського філармонічного оркестру, що сформує маленько-таунний студентський оркестр.

Так, коли він поділився мною кращими порадами, які я коли-небудь отримав, я був на борту.

Читати далі на сайті «Живий цікавий!»

через Middle.com/@robynscott/the-30-другий-хабіт-з-lifelong-impact-2c3f948ead98