Як побороти «шкість тейлу»

У сором'язливості найцікавіше, що це може зайняти різні форми. Наприклад, ви не можете говорити перед сотнями людей, але ви незгодні розмови з кимось стикаються. Або ви можете відчувати себе комфортно говорити з ким-небудь обличчям, але мати справжню паніку, коли ви забираєте телефон і спробувати викликати когось.

Ви в останні вище категорії? Дуже перспектива виклику десь, навіть послуги з доставки піци, заповнює ваше серце страхом і призводить до потужного виходу кортизолу, в результаті чого ви неодноразово відкладете телефонний дзвінок?

Якщо так, то цифровий вік є великим благословенням для вас. Значно зменшилася інтенсивність використання телефонів для їх призначеного призначення, а телефонні розмови були замінені текстовими повідомленнями та електронною поштою.

Однак ситуації, де потрібно говорити на телефоні, і тоді «фобія» стає серйозною перешкодою для виконання багатьох життєвих завдань – наприклад, призначення з лікарем, а також позбавляє вас від багатьох можливостей (при неможливості викликати потенційних роботодавців).

999 р.

Що викликає «шкість тюфона»? На жаль, багато причин, які страждають від неї.

Можливо, у вашому житті була ситуація, коли ви отримали багато дратівливих телефонних дзвінків. Можливо, ви багато промовляєте на телефоні під час подачі клієнтів на роботу, і ваші думки телефонної розмови стали сильно пов'язані з натяжністю і негативністю.

Причина для «телефонної сором'язливості»Знаючи, що ви будете судити виключно на голосі, а не знаючи, що відбувається, коли виклик відповів, що те ж саме: телефонний зв'язок зберігається до мінімуму.

Коли ми спілкуємося з обличчям, наші жести, наша мова тіла, і особливо наші вирази обличчя грають величезну роль у спілкуванні, допомагаючи пояснити, що ми хочемо сказати.

На телефоні ми спілкуємося тільки за допомогою голосу. І це може створити багато напруги: я пам'ятаю все, що я хочу сказати? Я хочу бути дуже чітким? Чи буде людина розумію, що я спробую пояснити або дізнатися?

Ця точка стає особливо актуальною, якщо є щось в голосі, що ви не любите, або щось, що запобігає іншим розумінням ви: можливо, ви не схильні до зловживань або, навпаки, трахаються занадто швидко. Можливо, у вас є якийсь дефект мови або ви спілкуєтеся занадто м'яко, що змушує вас виглядати як жінка або незрілий підліток, коли насправді ви дорослі людина.

Це з'єднано необхідність боротьби з невідомою. Коли ви зателефонуєте, ви не маєте ідеї, що йде в цьому кінці лінії. Хто гонна бере її? Отримаєте свій голос? Чи можна ви зателефонувати одержувачу? Чи будуть вони слухати ваші вимоги або будуть вам постійно перервувати їх?

Отже, причина «шкідливості навушників» полягає в тому, що ви будете судити на підставі виключно на голосі, а не знаючи, що буде відповідати виклику.

Як перезавантажити телефонний сором'язливість Як і з іншими видами сором'язливості, не існує чарівних таблеток для фонової сором'язливості, але є кілька хитрощів, щоб допомогти йому успішно керувати.

Заспокоїти нерви, виконувати тактичне дихання. Якщо ваші руки потіються, і ваш імпульс швидше навіть коли ви подивитеся на номери в телефонній книзі, то ви обов'язково повинні виконувати певні вправи для відпочинку до виклику.

Одним з цих вправ є тактичне дихання. Ця методика використовується поліцією та солдатами, щоб швидко заспокоїти та концентрувати під час пожежогасіння, і це називається «тактичним», оскільки інгаляція, ексхаляція та дихання відбуваються на 4-х секундних частотах.

Ось як це робиться:
  • Виконайте дуже повільний глибокий дихання протягом 4 секунд.
  • Тримайте дихання на 4 секунди.
  • Виконайте повільне відключення за 4 секунди.
  • Повністю видихляти, не дихати на 4 секунди.
  • Повторіть вправу до повного керування дихання.
Створіть скрипт для того, що ви хочете сказати на телефоні. Запишіться на те, що ви хочете сказати. Це буде частково видалити невизначеність і зробити вас більш впевненими. В результаті ви зможете запам'ятати і чітко передати те, що ви сподіваєтеся принести до співрозмовника під час розмови.

«інтродукційна частина» вашого «списка» необхідно ретельно писати, оскільки це може бути найважчою частиною дзвінка. Як тільки ви перехрестите цю лінію, нервозність підніме. У «пригоді» потрібно розповісти, що ви, де ви зателефонуєте і чому ви це робите. Наприклад:

Привіт, моє ім'я Jared Smith і минулого тижня я надав для вакансії. Я був чудесним, якщо у вас була можливість подивитися.

Після того, як ви пишете вступну частину розмови, зробіть список ключових точок, які ви хотіли б доторкнутися під час розмови. Намагайтеся прогнозувати те, що людина на іншому кінці лінії може запитати вас і що ви хотіли б відповісти. Перевірте номери телефонів і імен, які він може запитати вас. Зробіть свій скрипт максимально докладно. Скоріше за все, ви не зможете прочитати всі письмові слова для слова, але у вас буде сенс довіри і буде легше говорити.

Засмагати. Якщо ви дуже нервуєте, спробуйте переоцінити раніше письмовий вступ до виклику. Зателефонуйте до вуха і поспілкуватися з ним, щоб зробити репетил більш реалістичним.

Ви можете поспілкуватися з ким ви захочете. Відразу перед тим, як викликати незнайомця, який змушує вас нервувати, зв'язувати людину, яка не викликає нервозності при спілкуванні на телефоні. Як члена сім'ї. І після короткої бесіди з ним негайно набрати номер незнайомця. Це дуже ефективний метод пригнічення сором'язливості, тому що перший виклик заспокоює частину розуму, що асоціює телефон з стресом.

Під час бесіди, прогулянки і жест. Дослідження показують, що якщо ви спілкуєтеся, і ваші руки щільно (наприклад, ви тримаєте руки в кишені), то ви будете набагато більше нервів. Це тому, що ви не можете гістатися, тому ви не надто впевнені, що людина на іншому кінці дроту дійсно розуміли, що ви сказали. Тож навіть якщо співрозмовник не бачить мови вашого тіла, потрібно простигти будь-яким чином - просто відчувати себе більш впевненим.

Посмішка. Ми часто думаємо, що посміхання – це просто відповідь на почуття щастя та миру. По суті, вона може створити самі ці почуття. Дослідження показують, що посміхається під час стресових ситуацій, навіть якщо це зовсім нещастя, знижує частоту серця і загальний рівень стресу. Крім того, людина в іншому кінці дроту буде відчувати себе тепліше.

Дивитися в дзеркалі, як ви говоримо. Аксіті в телефонній розмові стебла в частині того, що єдиний зворотний зв'язок ви отримуєте голос іншої людини. Ви не можете бачити вираз на обличчі, коли ви йдете. Шукаєте себе в дзеркалі, допоможе вам відчути себе більш комфортним. Замість того, щоб говорити про вас, ви можете зрозуміти, що ви йдете на обличчя з іншою особою, яка також виглядає дружній і привабливий!

Практика. Люди з «навушником» часто радять отримати роботу, де вони будуть змушені зробити багато телефонних дзвінків. Регулярна практика може допомогти подолати фобію, але це займе довго. Це може працювати, але є випадки, де сором'язливі люди, які отримали ці вакансії, почали спілкуватися добре з бізнес-ідеї, але проблеми телефонів повернулися, як тільки вони залишили роботу.

Причиною цього явища є те, що роль запропонована роботами, як це було, відступає людину від себе. Це майже як хтось, що викликає вас на телефоні, тому немає сенсу, щоб бути нервовими.

Саме тому можлива регулярна практика «самопоглинання». Зробіть один телефонний дзвінок протягом дня. Найлегший спосіб зробити це, щоб викликати організації щодня і запитати про час, «Прийміть, я хотів би знати, що час, коли ви закриваєте сьогодні. й

Один вирок, що всі. А робота повинна бути виконана, щоб забезпечити більше пропозицій і які вони довше.

через www.artofmanlines.com/2015/03/12/how-to-overcome-phone-shyness/