У нас є здорові відносини з їжею. Ви вирішили правильно харчуватися і покласти своє тіло на замовлення. Півдня все дрібно і під контролем - ви їсти свіжі овочі і фрукти, цільні зернові крупи і все це. Але раптом є неприємності - бос, що називаються на килимі, кварель з дружиною або просто погані новини. І тепер ви вже в пошуках почуттів йдуть в магазин для пончиків. Або за сигарети, хоча вони пішли. Сім'я
Кілька років тому цей стресовий відгук був нормою для мене. Я не бачив нічого неправильного з цим. Ні, не схожий на це. Я не зрозумів, що я їсти негативні емоції. Замість розв’язання поточних проблем я створив нові на різних площинах.
Нерідко причини, які ми їсти нічого, щоб зробити з фактичним голодом. Важливо дізнатися ці причини, щоб зрозуміти, як діяти в кожній конкретній ситуації. Якщо ви хочете змінити життя.
Сьогодні Я хочу поділитися кількома хитрощами, які допомогли мені побудувати здорові відносини з їжею і зупинити переїдання. Я сподіваюся, що ці поради допоможуть вам.
1,1 км Щоб зупинити емоційне переїдання, потрібно розпізнати зв'язок між життєвими подіями і чим і чим харчуватися. Я маю на увазі, ви знаєте, право? Це не ваш організм, який розумний і знає вам потрібно тісто. Це просто деструктивна звичаї, утворена несвідомим ставленням до себе.
Що таке?
По-перше, зверніть увагу на те, що відбувається при переселенні. У вас був особливий стресовий день? Чи був ваш ранок руйнує боротьба з коханою людиною? Що робити? Може бути просто осіння погода робить вас кальмаром?
Коли ви досягнете їжі, щоб запалити ваш жорсткий день, реалізувати його. Тепер зробіть свідомі зусилля і переключіть до чогось іншого, що приносить вам радість.
Читати далі на сайті «Живий цікавий!» через interesno.co/fitness/f599db1e61d6