5 Шляхи для відпочинку, які тільки підсилюють ваш вибір

Це виглядає так, як ви лікуєте. Важкий тиждень на роботі, чт? Що я думав. Але перед тим, як ми починаємо боротися з цим станом, нам необхідно переосмислити наш погляд на деякі речі. Останнє, що вам потрібно зробити, це зробити якусь помилкову помилку і отримати боляче.

Так, ви повинні знати, що...

1,1 км Я добре розумію, що ви пройшли через: довгі години виконання неможливих завдань боса, ви раптом усвідомлюєте, що це ще не десять ранку, що означає, що у вас є ще сім годин зав'язки. Після того, як день, як це, я впевнений, що ви хочете зробити, це йти додому, перетворювати на PlayStation і розслабитися, подовжувати в Far Cry 4.

Тим не менш, за останніми дослідженнями багато людей відчувають ще більш напружений після гри відео гри або перегляду... особливо якщо вони мали дуже зайнятий день. Все залежить від типу стресу. Люди, які мали хороший довгий день, результати яких вони можуть бути гордими, як правило, бачити відеоігри і телебачення як винагороду або «відновлювальний метод», за допомогою якого вони можуть відволіктися від своїх обов'язків і весело. Але люди, які закінчують свій день з почуттями виснаження або провини, бо вони не робили все, що вони планували, як правило, відчувати себе гірше, коли вони витрачають час гри. Це означає, що ви повинні уникати відео ігор, коли ви знаходитесь на межі нервового розбиття?

травень. Продовжуємо дискусію про те, як люди будуть впливати на ці ігри. Що ще не існує консенсусусу серед дослідників, тому, можливо, це стосується того, що ваш внутрішній голос говорить вам. Якщо ви просто відпустили пару з GTA5, це дрібно. Але якщо стрес триває і супроводжується постійним почуттям виснаження, можливо, ви повинні взяти довгу від гри. Після всього, де буде йти? й

2,2 км Якщо ви думаєте, що ви будете працювати в іншій організації, ніж ця корпорація Horror? Я. Але ви пристосуєте себе, що принаймні один раз ви отримаєте додому, ви можете зробити собі величезну пластину щось смачне. Ви заслуговують його, право?

Звичайно, але це погана ідея. Незважаючи на популярний образ сумної жінки їсти фунт морозива під час перегляду серії любові і сниться про принцесу, реальність полягає в тому, що їсти яскраве харчування тільки робить ваш поганий настрій гірше. Ми говоримо про молодих жінок: За проханням 131 студентів про свій психологічний стан після їжі дослідники виявили, що суб'єкти відчували підвищену тривожність і депресії після їжі, які пов'язані з високими рівнями жиру, цукру та інших шкідливих речовин у своїх продуктах. Якщо ви перебуваєте під стресом, ваше тіло має більший час, що поглинає нездорову їжу. Таким чином, ви погіршите не тільки настрій, але і загальний стан тіла, і в результаті протягом декількох хвилин задоволення ви отримаєте підвищену депресію і заспокійливий шлунок.

3. У Якщо ви вважаєте, що ваш робочий день не може бути гіршим, раптом з’являється чергова «навчальна новина». Природно, це може бути дуже дратує! Все, що ви хочете зробити в цій точці, прокочуйте таблицю, зателефонуйте бос фольгу, або зробити щось ще більш серйозним. Це зробить вас краще, правильно?

Я дуже не можу сказати, mate, але ні, це не буде. Незважаючи на те, що експресія «вилучення пари» є досить поширеним, дослідження показали, що, прямо або непрямо, висловлюючи небезпеку буде просто зробити його сильніше. Під час одного експерименту суб'єкти були дуже сердитися, а потім попросили вбити ніготь з усіма їх можливою. Ця дія тільки посилила агресію. Побачити більше недавніх досліджень людей, які перенесли їх агресію на спорт, таких як футбол, і вони також виявили, що «розрахункові» тренування зробили їх тільки знежирником. Тоді вони виявили, що той же був вірним для насильницькі відеоігри. Так, я пам'ятаю, що це океї, щоб звільнити пару з відеоігри. Я зв'язався. Пам'ятайте, єдиний конструктивний спосіб боротьби з гнівом і розчаруванням, щоб покласти всю енергію для вирішення проблеми.

4. У При розв’язанні іншої проблеми у вашій голові миготуємо: «Чому я буду закінчити, і потрібно терміново пити». Я дуже хочу! Це чудова ідея, але це не найкращий, якщо ви хочете спати вночі.

Хоча пити невелику кількість алкоголю перед сном дуже поширене, і незважаючи на те, що алкоголь допомагає спати, він в кінцевому підсумку порушує сон: при вимірюванні мозкових хвиль студентів, які відвертають перед сном склянку горілки з апельсиновим соком, одночасного надлиття дельти і альфа хвилі було знайдено в їх мозку. Дельта хвилі, які предомінують в мозку людини під час глибокого сну, а також альфа хвилі, швидше за все, при легкому соні або відпочинку станах.

Ці два типи мозкових хвиль більш конфліктні, ніж хлопці намагаються виграти увагу однієї дівчини.

5. Умань Іноді в особливо стресових і складних ситуаціях потрібно поділитися своїми почуттями з друзями. Однак ефективність цього способу зняття стресу залежить від вашого підходу: багато людей вигідно обговорюють проблеми, але деякі не мають. Під час дискусії ви знову відреагуєте ситуацію, намагаючись зрозуміти, що отримав у своєму шляху, і, таким чином, ризик «зафіксувати» на проміжку.

Неприродно, обговорення емоцій особливо поширена серед школярів, які розвивають поведінки, які називаються «ко-мислицею». Вони висловлюють занепокоєння, коли хлопець не відповідає своїм повідомленням, а потім поговоріть про це знову і знову, поки проблема починає здаватися набагато більш серйозно, ніж це насправді.

Я не говорю, що ви ніколи не повинні говорити про проблеми з друзями, ви повинні просто зробити це правильно. Не потрібно бути нескінченно прокрученим через неприємні деталі; просто поговоріть про емоції і намагайтеся знайти рішення разом.

www.cracked.com/blog/5-ways-to-deal-with-stress-that-science-says-dont-work_p2/