Симулятор смерті

Якщо ви зацікавлені в тому, що людина відчувається при розірванні, це нова китайська гра допоможе задовольнити вашу цікавість. Аптлі під назвою «Самади – 4D Смертей Симулятор», атракціон має скуки труни, драматичні спеціальні ефекти і вогонь, щоб точно імітувати процес зараження. Розташований в районі Шеньчжень Розваги Парк в Шанхаї

Гра починається з учасників, які намагаються уникнути смерті. Втрата поміщених в кафіні і перевозяться на підробку шематорію, де імітуються всі посмертні обряди, а гаряче повітря (40 °C) і світлові проекції створюють повну ілюзію горіння. Після псевдозрівання учасники дивляться зображення матки, що прокладено на стелю і чують серцебиття. До тих пір, поки вони не досягнуть м'якої білої капсули, що символізують другу народження.

Перед тим як почати розвивати смертний тренажер, декан і його партнер Huang Wei-ping провели великі дослідження. Розглянуті деталі процесу китайської кримації, які вибирають майже половину населення країни, щоб завершити свою життєву подорож. Беєвінг, що ріализм був вирішальним чинником успіху гри, партнери навіть відвідали духовку і перевірили плиту зсередини (з полум'ям відключився).

«Діан пішов до кірматорію спочатку, і це було важко для мене, щоб дивитися ззовні», - сказав Хуан. «Крематорій теж був дуже нервовим, він прагне зосередитися на надсиланні тіла, а не поверненні його назад». Сам Хуан сказав, що відчуття всередині духовки дуже неприємний. «Це було спекотним, я не вдихав, і я відчув скінченність життя більш гостро, ніж коли-небудь. й

доб.

Хуан сказав, що він зацікавився смертю в результаті тривалого періоду вступу: «Китай зробив мене багатим, але не навчив мене, як впоратися з багатством, як жити багатим». Я повністю плутався. Він вирішив вивчити психологію, а потім знайшов деякі психічні баланси. Декан, з іншого боку, намагався знайти сенс в житті, розмовляючи з експертами на предмет. «Я запросила гуру різних вірних і фахівців в інших сферах, щоб розповісти їм про те, що життя подобається», - сказав він. Я зробив це протягом двох років до того, як я зрозумів, що замість сісти і пасивно слухати, я можу створити щось корисно. Не довга до свого дуету, щоб реалізувати ідею «4D-символу смерті».

р.

У ході своїх досліджень Хуан і Декана дізналися, що дуже мало людей знайомляться з ідеєю загибель. Вони усвідомлювали, що, можливо, це пов’язано з відсутністю розуміння процесу та страхом смерті. Також партнери дізналися, що багато людей витрачають останні моменти на тривіальні, повсякденні думки та емоції. Так вони прийшли до ідеї створення смертного тренажера, щоб допомогти людям підготуватися до неї.

Хлопці підняли кошти для свого проекту через китайський веб-сайт Jue.so і підняли 410,000 юань ($67,000) всього за три місяці. «Чи не зацікавили нас, - сказав Хуан.

www.odditycentral.com/travel/creepy-death-simulator-allows-people-to-experience-being-cremated.html