6 хв Редакція Найкращі люди до кожного дня

Я закрив ім'я Джеймса Альтоучера.

Я вірю, що я опинив назву статті. Я не читаю цю статтю, не знаю. Я не хочу дарувати гарний термін «продуктивні люди». й

Я написав тут про те, що я роблю щодня, щоб поліпшити ефективність. Я думаю, що я можу класифікувати себе як «продуктивна людина», враховуючи все, що я робити. Раджу кілька компаній. лекція. Я пишу статті та книги (пара разів на рік за останні одинадцять років). І я все одно маю час для гарного настроювання особистого життя.

Але я занадто лази. Я можу навіть взяти на себе в середині дня, якщо я занадто втомився. Або іноді я знаходжу на “стаптор машинки” – це стан, який багато людей вважають міфом. Це може бути міф, але на дні, як це, я не можу отримати лінію з себе - принаймні вбивати. Я відчуваю себе дуже непродуктивним.

Не тільки що, близько шести років тому я можу гордо назвати себе "дослі непродуктивний". Все, що я отримав гроші або мій баланс розуму. Люди кажуть, що гроші не все, і вони прямо. Але ви знаєте, що вам потрібно гроші, коли мова йде про те, щоб платити рахунки. І оплачуйте кредитні платежі. У мене є два діти, тому я намагаюся платити на час.

Але в момент змінилося те, що ви могли б сказати, перетворилися, і моя продуктивність зросла на сто разів. Що я маю на увазі "продуктивність"? Речі, які додають до мого благополуччя або грошей. Дуже просто. Ось деякі (прості) трюки, які працюють.

1,1 км Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Коли ви живете, ви просто живете своє життя, скажете, 100 років. Але коли ви читаєте книгу, ви живете ще одне життя протягом декількох днів - в плані концентрованої мудрості. Копірайтинг guru Joe Sugerman використовується для того, щоб сказати: "Це було мені років судових і дорогих помилок, щоб накопичити мій досвід, і ви отримаєте його за ціною однієї книги!" Це, мої друзі. Книги – наші ментори, але безгодинної оплати. Вони знають всіх своїх авторів, і вони готові поділитися знаннями з вами в будь-який час – просто виходити і знімати книгу з полиці.

2,2 км Я використовую для захоплення людей, які сказали: "Я тільки потрібно три години сну ніч". Пізніше я дізнався, що більшість цих людей на межі нервового виснаження. Ні, ні, ні, я не буду судити вас або хто ви знаєте, якщо ви дійсно отримати достатньо сну протягом трьох годин. Може бути, я не знаю тебе.

Але не ви думаєте, що це якось?

Сонце неймовірно продуктивний. Наука постійно вивчає цей стан і його вплив на організм: відновлення нейронів, архівування пам'яті, зростання м'язової тканини, нормалізація метаболічних процесів. Лоти речей. Але навіть це не точка.

Головне, що на основі наших знань сну, ми можемо значно підвищити ефективність особистості. Дан Арілі, автор книги «Бегавіорська психологія», розповів мені, що діяльність мозку досягає 2 до 4 годин після прокидання. Отже, якщо ви прокинете на 6 ранку, ваш мозок в кращій формі в 8-10 ранку.

Так, якщо я не розумний, і я не можу довести себе до речей, я не поговорю себе в упаковку і продуваючи літр кави. Я збираюся ліжко. В час, я прокинувся, то я буду нудьгувати за пару годин, а потім - voila! -- Я знову працює на повній потужності. Я буду життєрадісним і міцним. І це просте життя хак підвищує свою продуктивність близько десятикратного.

3. У Кілька місяців тому, Claudia і я прокинув майже все, що ми були. "Я маю" не має рівних "потрібних"? Що потрібно?

Я люблю читати книги на електронних носіях, тому не потрібна величезна бібліотека пилу в шафах по всій стіні. Меблі, стільці, столи? Ми не приймаємо гостей. Одяг? Я завжди носила те ж саме, було достатньо, щоб визнати себе - і звільнити шафи і приміщення для зберігання з гір непотрібних речей.

Наш будинок був порожнім і був приємно. Ейнштейн колись сказав (іронічно): «Якщо розлад на столі означає порушення в голові, що має бути недійсним на столі?» Привіт, я тонкий, Альберт! Я не розумію порожній розум.

Коли ви позбавите від старого, ви робите номер для нового. Чим менше речей, які ви маєте, тим менше речей, які мають вас. Регулярно відкинути зайве - це ритуал, який зачепить мене, тому я вдатися до нього, щоб збільшити продуктивність. Це чудово!

4. У Кілька тижнів тому хтось попросив мене прокоментувати ситуацію в Греції. Чи є Греція все ще існує? Я не знаю, що їх ситуація. Чи не ми йдемо там, де ми?

Кожен знає. Що? Що цікаво поговорити? Я не думаю. Ви бачите, люди помітили леви швидше, ніж яблуні дерева. Якщо це було інакше, ми не досягали цього часу (що викликало Греція так багато проблем). Це означає, що не далеко від нас – і може мати прямий підшипник на нас. Наші предки знають це, і ми не повинні забувати його, якщо ми дійсно ефективні.

Так нехай залишить Греції самостійно. Помилки Я хотів би зосередити свої стосунки з близькими, психічний баланс, справи та плани. Новини Немає веб-серфінгу. Немає книг, які прикріплюються до поточних подій. Не конференції або дискусії. Ні Греція (у моєму житті).

5. Умань Бізнес зустрічі, телефон, електронна пошта Більшість ділових зустрічей можна зменшити на пару електронних листів. Я хочу зустрітися з друзями. Це буде весело і поліпшити настрій. Нехай ті, хто занадто багато часу витрачають на ділові зустрічі.

Що робити, коли зустріч не може бути уникне? Про нас Якщо ви можете дозволити собі бути пізно для зустрічі або залишити на початку, це гріх не скористатися ним. Якщо ви можете вибрати місце для зустрічі – виберіть найбільш зручний. Давайте їм некомфортні стільці, наприклад. Або взагалі не буде ніяких стільців - це буде набагато швидше. Або просто спробуйте довести до вашого боса, який летить, планувальників, зустрічей, мітингів і дискусій, зменшити ефективність. Я сподіваюсь, що він залишає вас самостійно.

Я намагаюся поговорити по телефону якомога простіше, не більше одного разу або двічі на день, оскільки електронна пошта, знову вирішує багато питань набагато ефективніше, а також тому, що телефонний дзвінок стресовий. Відповідайте вам і ви повинні відповісти. Не обов'язково хороша новина. Ви повинні думати швидко, якщо вони просять питання - це у людини ви можете відкинути таємничу посмішку, а на телефоні така кількість не пройде. Який настрій ви перебуваєте? Телефон знижує, не підвищується, продуктивність. Не менше шахти.

Що стосується електронної пошти, я люблю підхід Neil Strauss, який працює з поштою за годину. Проксимус

6. Жнівень Особистість людини – сума його досвіду, не вартість майна. Ми працюємо з нами назавжди, створюючи і постійно змінюємо. Побачити старі і відкинути.

Вважаю хорошу роботу, яка приносить досвід: зустрічі людей, книги, враження, подорожі. Це я можу пам'ятати, писати, перенести в серце до тих пір, поки я хочу. Мій досвід – це шахта: вона може бути розділена, але ніхто не може його взяти. Якщо у бізнесі немає корисного досвіду, я не зроблю це.

Звичайно, події, які виглядають без зайвих зусиль, але не можна уникнути. У моєму житті є конференції. Але, замість мислення, "Агайн, незбираюча конференція", - Я думаю, "Ох, велика причина зустрічі нових людей!" Це, я навчаю себе шукати можливості для вражень і досвіду в усьому світі.

На конференції я знайшов багато друзів і гостей для моєї подкасти. Я не завжди можу зробити те, що я хочу. Але що я можу дізнатися від нудних і неприємних дій мій вибір. Сьогодні, наприклад, мені потрібно взяти дітей до танцю (на годину і навпіл на дорожній тур і круглий). Але хоча б я можу дивитися їх танцювати! І шлях інші дитячі танці. І як навчаються вони.

Вибираємо - досвід.

по www.jamesaltucher.com/2015/06/the-six-things-most-productive-people-do-every-day/