Як почати нове життя: 50 порад, які здивують вас

Інвестор, програміст, письменник і серійний підприємець James Altuscher вже кілька разів занурився і знову відроджував, він пише у своєму пості на TechCrunch.com. Він мав змінити свою кар'єру кілька разів, іноді через зміни інтересів, іноді тому що всі мости за ним спалилися, і він був у глибше грошей. І іноді тому, що він розгубився всіма колегами, і він розгубився ними.

Є інші способи запуску нового життя, тому Altuscher заохочує вас слухати його трохи скептицизму. Цей обманний аркуш працює для нього. Однак він дивився на роботу кілька сотень інших людей. Джеймс був в змозі переконатися в цьому, приймаючи численні інтерв'ю для його подкаст, читання листів до його адреси, і просто жити останні двадцять років. Так, якщо ви хочете змінити своє життя, спробуйте щось нове, то ось деякі корисні поради.

1,1 км Оновлення ніколи не зупиняється.

Щодня ви поновлюєте себе. Ви завжди на ходу. Щодня ви вирішуєте, чи рухатися вперед або назад.

2,2 км Ви починаєте з початку.

Кожна назва з минулого, що ви будете захищати тільки ванільність. Ти був лікар? Чи ви випускники Ivy League University? Чи є ти мільйонера? Ви мали сім'ю? По догляду за тілом. Ви втратили все. Ви нуль. Не намагайтеся довести, що ти щось.

3. У Вам потрібен наставник.

В іншому випадку ви будете вниз. Хтось повинен навчити вас, як рухатися і дихати. Не хвилюйтеся занадто багато про цей елемент.

4. У Ось три види наставників.

• Ім'я Хто поруч з вами, хто каже вам, як він досяг все. Що за «вічно»? Про це пізніше. До речі, наставник не схожий на літню японську з фільму «Каратист Кід» у 1984 році. Майже всі викладачі завітають вас.
  • Непряма. Книги та кіно. Ви можете отримати 90% вашого менторства з книг та інших матеріалів. 200-500 книг можна порівняти з одним хорошим викладачем. Ви можете попросити, «Що б ви хотіли б?» Не існує відповіді на це питання. До 500 кращих книг для читання. Що б ви повірили, прочитавши кожен день.
  • Все навколо нього є наставником. Якщо ви заготовте шифер і прагнете до відновлення, то все навколо ви стаєте метафором для дії. Ви бачите дерево, але ви не бачите його коренів і підземних джерел, які його годують. У майбутньому ви знайдете підключення в все, що ви бачите.
5. Умань Не хвилюйтеся, якщо у вас немає ніякої пристрасті.

Ви піклуєтеся про здоров’я. Почати з цього. Невеликі сходинки. Ви не потребуєте міцного психічного зеала для успіху. Зробіть свою роботу з любов'ю і успіхом.

6. Жнівень Для оновлення потрібно 5 років.

Ось п'ять років:

• Рік одного: ви спрей ваших сил на багато непотрібних речей, читати бінг і тільки потрапити на реальну дію
  • Рік два: ви знаєте, хто і чому говорити. Визначте себе щодня. Нарешті усвідомлює, що ваші прагнення нагадують ігрову дошку Монополи.
  • Рік три: Ви вже маєте достатньо, щоб почати отримувати гроші. Але життя далеко від досконалості.
  • Рік четвертий: Ви живете гарним життям.
  • Рік 5: Ви заробите багатство.
У перші чотири роки легко розчарувати. «Чому нічого не відбувається?» – це питання, яке вас захопить. Це нормально. Просто триматися. Або зупинитися і вибрати нову площу. Після того, як ви вже померли, і від початку нового життя є складним завданням.

7. Про нас Якщо ви робите це швидше або повільніше, ви робите щось неправильно.

Історія Google ілюструє це добре.

8. У Не про гроші. Але гроші – хороший захід.

Коли люди кажуть, «Це не про гроші», вони повинні переконатися, що вони мають інший хороший захід. «Що робити те, що ви любите?» У вас є багато днів вперед, щоб ви не знали вашого бізнесу. Якщо ви це з любові, це займе багато більше п'яти років. Щастя є позитивними імпульсами в нашому мозку. Іноді ви будете нещасливими. Мозок – інструмент, який ми використовуємо, не хто ми.

9. Навігація Коли ви можете сказати "Я роблю X", де є X вашої нової кар'єри?

Ніч.

10. Коли я можу почати робити X?

Ніч. Якщо ви хочете стати художником, купуйте полотно і фарби сьогодні, приступайте до покупки перших з 500 книг і зробіть щітку. Якщо ви хочете навчитися писати, робити три речі:

• Детальніше
  • Написати
  • Візьміть улюблену роботу улюбленого автора і перезаписати його слово для слова. Запитайте, чому він вибрав ці слова. Він ваш ментор сьогодні.
Якщо ви хочете розпочати бізнес, почуєте ідею бізнесу. Оновлення починається сьогодні. Щодня йде на день.

11. Як зробити гроші?

У три роки ви позбавите 5-7 тис. годин до роботи. Це досить, щоб бути однією з сотень кращих в будь-якому місці. Найвища 200 фахівців практично в будь-якому полі роблять гідне життя. За третій рік ви дізнаєтеся, що заробляти. До четвертого року ви заробите достатню кількість. Деякі зупинки четвертого року.

У п'ятий рік ви будете серед 30-50 кращих в бізнесі і економите фортуни.

12. Як ви точно знаєте, що робити?

Все, що душа проникне під час читання 500 книг. Зайдіть в книжковий магазин і знайдіть його. Якщо ви ще подрібните через три місяці, поверніть до книжкового магазину.

13.00 р. Як ви точно знаєте, що робити?

Щоб бути розчарованим нормально. Успіх краще, ніж відмова, але ми навчаємо найважливіших уроків після невдачі. Дуже важливо не поспішати. Ви знову знайдете в житті. І буде багато помилок. Знайдіть припливи.

Коли ви зміните своє життя кілька разів, ваш літопис перетворюється в цікава книга історії, в не нудний підручник. Багато людей хочуть, щоб їх історія була підручником. Для кращого або гіршого Альтоучера є книгою оповідань.

14. Ваш вибір сьогодні буде вашим біографія завтра.

Зробіть цікаві рішення і у вас буде цікава біографія.

15.00 р. Що робити, якщо я люблю щось абсурд? Біблійна археологія або 11-а війна?

Пройдіть всі кроки, описані вище, і ви будете робити багато грошей в п'ятий рік. Як? У мене немає ідеї. Не намагайтеся знайти кінець дороги на першому етапі.

16.00 р. Що робити, якщо моя родина хоче бути фінансистом?

Скільки років ви обіцяли вашій родині? 10 років? Все моє життя? А потім почекайте наступного життя. Добра новина - вибір для вас.

Виберіть свободу або сім'ю. Свобода від преюдії. Свобода від влади. Свобода від будь-якого віку. Далі

17.00 р. Моя менторка захоче мене слідувати його шлях.

Великий. Вивчення його шляху. А потім виконайте свій шлях. З повагою. Чи не кладуть гармату на голову?

18 років Про те, хто піклується про дітей.

Далі йде про своє нове життя після 16-годинного дня як джент. Ті, хто почервонить себе, завжди мають вільний час. Налаштуйте трохи часу для вашого бізнесу. Подумайте про це, коли це можливо.

19.00 р. Що, якщо мій друзі думаю, я божевільний?

Які друзі?

20. Що робити?

Це не так само, але просто конкретна робота. Вам подобається зовнішній простір? У вас є багато варіантів кар'єри. Річард Брансон хотів стати астронатом і запустив Virgin Galactic.

21. Що робити, якщо я люблю повісити і пити?

Прочитати цю посаду в рік.

22. Що робити, якщо я обманю дружину або партнера?

Прочитати цей пост знову в два-три роки, коли ви розлучилися, втратите свою роботу, і ніхто не потребує.

23. Що робити, якщо у вас немає навичок?

Перечитаний пункт 2,2 км

24. Що робити, якщо я не маю освіти або маю диплом без використання?

Перечитаний пункт 2,2 км

25. Що робити, якщо я повинен сплатити борги або заставу?

Читати пункт 18 знову.

26. Чому я завжди відчуваю себе зовнішнім?

Альберт Ейнштейн був таким же. Кожен з нас відчуває місце в певній точці. Найвищий ступінь творчості народжується скептиком.

27. Я не можу прочитати 500 книг. Яка книга повинна бути натхненна?

Просто подаруйте.

28. Що, якщо я занадто хворий на оновлення?

Оновлення стимулює виробництво корисних хімічних речовин у вашому тілі: серотонін, допамін, окситоцин. Продовжуючи рухатися вперед, ви не можете повністю вилікувати, але ви станете здоровіше. Не використовуйте хворобу, як прикус. Подбайте про здоров’я. Сонце більше, їсти більше. Грати спорт. Це основні кроки для запуску нового життя.

29. Що робити, якщо попередній партнер обдурив мене, і я все-таки замовив його?

Стоп судовий процес і ніколи не думають про нього знову. Половина проблеми була з вами, не йому.

29. Що робити, якщо я ходжу до в'язниці?

Відмінно. Перечитаний пункт 2. Читай багато книг в тюрмі.

30. Що, якщо я соромлюся?

Поверніть слабкі сторони до ваших сил. Інтроверти слухають більш уважно, фокус краще, і привертають людей більш ефективно.

31. Що робити, якщо я не можу чекати п'ять років?

Якщо ви плануєте жити ще п'ять років, це добре, щоб почати сьогодні.

32. Який найкращий спосіб познайомитися з вами?

Уявіть концентричне коло. Ви в середині.

Наступний тур - друзі та сім'я.
Наступним є онлайн-спільноти.
Далі - зустрічі для інтересів та запрошення на каву.
Далі – конференції та лідери думок.
Далі наставники.
Далі замовники та виробники товарів.

Розробити стосунки через ці кола.

33. Що робити?

Після 6-12 місяців ви повернетеся в точку 2,2 км

34. Що робити, якщо я пристрасно про два речі з різних полів і не можу вибрати з них?

Поєднайте дві зони і ви будете кращими в поєднанні.

35. Що я хочу поділитися з іншими?

Почати навчання з відео YouTube. Почати з одного студента і подивитися, чи зростає аудиторія.

36.00 Р Що робити гроші, коли я спати?

За четвертий рік випереджає бізнес.

37. Як зустріти менторів і лідерів думок?

Якщо у вас є достатня кількість знань (після 100-200 книг), напишіть 10 ідей для 20 потенційних менторів. Відповіді немає. Написати більше ідей для 20 нових потенційних менторів. Повторіть цей щотижневик. Список розсилки для тих, хто не відповідає. Продовжити до тих пір, поки хтось відповів. Почати блог про ваші зусилля. Створіть спільноту, де ви хочете бути експертом.

39.00 р. Що робити, якщо я не можу придумати ідею?

Зберігайте практику в приході з ідеями. М'язи, відповідальні за ідеї атрофії з часом. Ви повинні будувати м'язи.

Якщо ви не користуєтеся щодня. Це вимагає регулярного повторення вправ. Не чекайте ідей, щоб стати першим днем.

40. Що ще варто прочитати?

Після книг, читання сайтів, форумів, журналів. Але і великий, є просто сміття.

41. Що робити все, що ви сказали, але це все ще не працює?

Це робота. Просто почекайте. Не намагайтеся побачити кінець дороги. Перегляд кінцевої точки запобігає вам від туману. Але ви можете побачити, де взяти наступний крок, і ви знаєте, що кожен крок приносить вам ближче до кінця дороги.

42. Що робити, якщо я пригнічений?

Проведіть годину в тиші. Необхідно від'єднатися з внутрішньою самою. Якщо ви думаєте, що це звуки, то це не робити. І тримати миття в депресії.

43. Що робити, якщо всі ці рубці?

Сонце вісім до дев'яти годин на день і ніколи не йде Sleep є запорукою здоров'я. Але не єдиний ключ, просто No 1. Хтось сказав: «Я тільки чотири години, щоб спати,» або, «Використовувати свої сили в домашніх умовах». Ну, ці люди збираються не вмирати і вмирати рано.

У нашому мозку є біологічно схильні бути друзями з 150 осіб. Якщо ви один з ваших друзів, ви починаєте говорити про 149 інших друзів. Якщо у вас немає 150 друзів, ваш мозок ви читаєте журнали gosip, щоб створити ілюзію, що у вас є 150 друзів.

Не робіть, як ваш мозок.

44. Що робити, якщо я не збираюся працювати в моєму випадку?

Займіть десять хвилин на день, щоб практикувати подяку. Не пригнічує страх. Зверніть увагу на небезпеку. Агер ніколи не надихає, і вдячність справляється з ним. Витончений міст між вашим світом і паралельним Всесвітом, де живуть всі креативні ідеї.

45. Що робити, якщо у мене немає?

Знайти нове середовище для себе. Будь-який, хто починає життя з чистим шифером, стикаються з тими, хто заохочує їх відключати від запланованого шляху. Біологія розповідає про те, що ваш мозок, щоб тримати вас безпечною, і оновлення є ризиком. Приготуйте, щоб люди, які намагаються зупинити вас.

І дізнатися, що немає.

46. Що робити, якщо я щасливий сидіти в офісному номері на своїй поточній роботі??

Успіхів.

47. Як я можу довіряти вам, якщо ви не змогли кілька разів?

Не довіряю мене.

48. Чи буде ти мій наставник?

Ви вже прочитали цей лист!

через techcrunch.com/2013/10/19/сучасний лист-для-відповідомлення-відповіді