«Натхнення йде»: 15 способів вийти з стопору

Кожен, хто коли-небудь виконав будь-яку творчу задачу, знає ситуацію, коли робота припинила, натхнення не існує ідей, і все навколо відволікає і не дозволяє збирати ваші думки. Для цього існує спеціальний термін - творчий блок. Автор блогу ISO500 вирішив попросити дизайнерів, художників та представників інших творчих професій про те, як вони подолають творчий ступінь і де вони отримують ідеї, і в результаті отримали 15 порад про те, як повернути втрачене натхнення.

Микола Фельтон

«Я намагаюся жити по-різному, і у мене є моя схема. Якщо рік непарний (як 2009), я проїда багато і фокус на власних проектах. Вже кілька років я спробую працювати і заробляти більше. У 2005 році я провів 5 тижнів, коли подорожую світ, а в 2007 році провів три тижні в Китаї, Тибеті і Непалі. Я повернувся до роботи над креативною енергією, новими ідеями.

Ще одна стратегія полягає в тому, щоб прийняти всі пропозиції, навіть якщо є більше, ніж я можу впоратися. Підвищені самовитрати і страх невиконання завжди в хорошій формі. й

Том Muller

«Я надихнула найзвичайніші речі, які оточують мене. Я рідко маю повну відсутність ідей: щось завжди в моїй голові, і це питання про присвоєння і часового виділення.

У пошуках натхнення ви можете звернутися до власної роботи: працюючи на одному шрифті протягом року, я періодично запозичила зі старих ескізів дизайну. Тож не забувайте своїх ноутбуків, а в загальних старих предметах – справжній скарб: Я дуже допоміг в роботі, шукаючи на чохлах старих книг і постеріга Хіросіма Вима.

Ідею, щоб вижити, особливо якщо ви не шукаєте.

Audrey Kawasaki

«Коли всі ідеї закінчуються, це означає, що я просто не можу концентрувати і сидіти хворим на роботу, або я хвилююсь про те, що не має нічого спільного з ним. Протягом багатьох років я розвинув тактику: просто кладемо на навушники і слухайте музику. Музика допоможе вам віддати себе і не відволікатися. Я слухаю аудіо подкасти, але є багато цікавих історій.

код товару: Win

«Мої рецепти, щоб читати багато і зробити багато ескізів або проектів. Читання є довгостроковим внеском до вашого розвитку: потрібно постійно накопичувати ідеї, думки, деталі, точки зору, метафори і символи, потім почати будь-який проект з величезною базою знань і джерел натхнення, а за допомогою ескізів можна активувати всю пасивну інформацію, яка зберігається в голові.

Візуалізація різних ідей – навіть не пов’язаних між собою – в кінцевому підсумку розповість вам, що саме ви відсутні. Головне, щоб швидко малювати і без мислення, в будь-якому випадку без деталей креслення: так ви не думаєте про виконання картини, але про його зміст.

Кім Холтерменд

«Тільки музика може дати мені свою творчість – це невичерпне джерело творчості. Багато моїх творів були створені з доріжок з Сігура Роса (це музика за весь час), Хамак, Макс Richter, Air, Dead Can Dance, Helios, Johannsson, Jonsi і Alex, M83, Olafur Arnalds, Trentemøller... В цілому я можу піти на невизначено. й

Детальніше на сайті T&P

по теоріїandpractice.ru/posts/4287-tvorcheskiy-stupor-15-sposobov-nayti-vdokhnovenie