10 Факти про «Авенгери лікарі», які зроблять ваш кров заморожені

За тиждень в рамках VK-community «Evil Medic» було виявлено неправомірні історії лікарів, які помстають у своїх пацієнтів. Він страшний, але ви повинні знати його.1,1 км У спільноті «Еввол Лікар», яка об’єднує понад 260 тис. осіб, молодих лікарів та медсестер, не сором’язливі у своїх виразах, описують випадки від практики та відкрито хворих на шок, викликаючи їх «лагами» та «нами».

2,2 км Обстеріанець однієї з Уральських клінік ухвалив: «У нас є незрівнянне правило в стаціонарі: якщо мати відмовляється від дитини, і якщо вона повинна працювати на будь-яких показаннях, ми робимо нижню середню лапаротомію і окремі стібки на шкірі». Ми говоримо про процедури, які залишають на тілі найяскравіші рубці і рубці.

, Україна

3. У У громаді приймаються непристойні ізоляди до пацієнтів, а деякі історії роблять це некомфортно: медсестри допускаються, що вони кидають чашу їжі у «необхідних» пацієнтів і побажають їх загибель за відмову своїх дітей.

4. У Лікарі кажуть, що такі випадки, хоча вони виникають, але застосовуються тільки для пацієнтів з антисоціальною поведінкою: наркомани, алкогольні напої, бездомний і т.д.

р.

5. Умань Прокоментувати адвоката Івана Кадочникова не існує прямого порушення закону в діях лікарів: «Це базовий набір послуг, які отримують обов’язкове медичне страхування. Краса швів естетична, включена до додаткового медичного страхування. Лікарі пришивають - пришивають. Візьміть рядки видалені? Парад? Режис.

6. Жнівень Лікарі виправдовують безсмертність своїх дій спосіб життям матерів відмовників: «Платес у обличчі, звичайно, занадто багато і екстремально, але, розуміючи мене правильно, будь-яка неупередженість дає тріщину, коли ЦЕ виглядає на вас і каже, що зараз мені не потрібна дитина, я буду маррі, інше обличчя, і це помилка молоді» (з газети «Нова Ізвеція»).

7. Про нас Значна частина абонентів «Основі лікарі» у коментарях виражена твердість з лікарями, які «покарають» мами-реузентиками. Хоча більшість, після того, як все, проти способів «зважених лікарів».

8. У Однією з основних цілей Громадянської громади є необхідність досягнення змін до Кримінального кодексу РФ щодо запровадження кримінальної відповідальності за образи, загрози насильства та атак на медичних працівників.

9. Навігація За даними дослідження ВТСІОМ, найпрестижніші проблеми жителів російської охорони здоров’я вважають недостатньо високим рівнем якості медичних послуг (50%) та низьким рівнем професійної підготовки лікарів (49%). Відповідачі також повідомляють про відсутність сучасного обладнання (39%) та фінансування (27%). Що п'ятий – про недостатнє надання лікарських засобів. Не було відповідей про етичний компонент роботи лікарів.

10. На даний момент ситуація не отримала ніякої уваги від правоохоронних органів.

www.newsru.com/russia/22jul2015/medik.html