Fact of the Day: Цей американський Знайдено 30 очей в ... ви знаєте, в ... так дивитися для себе

З серії «це божевільний, божевільний світ». У вівторок, вранці, поліцейська поліція припинила машину 51-річного Рой Тілбо. Це був рутинний тест, який закінчився найбільш незвичайним.

З деяких причин поліція попросила водієві вийти з автомобіля, після чого вони помітили, як кілька ... окоболтів ковзали з правого форатора Тілбота на дорогу.

Поки не було можливого вбивця перед ними, поліція негайно відреагувала стрункими пістолетами і ручним пістолетом Tilbot. За підозрою в тому, що очі не були людськими, але коров'ячими, і що він забрав їх з місцевих бобів, де він працював чорницею.

89624

«Компанія не дозволяє видаляти виробничі відходи з території підприємства, віддаючи перевагу кинути їх в полігон», – пояснив незвичайний відбійник. Ми повинні мати можливість приймати м'ясні обрізки та інші відходи будинку, ініціативу, яка буде добре для навколишнього середовища. Вони не хочуть переробити їх. Я люблю їсти бульбашки очі і повільно ставити їх в анус – це єдиний спосіб уникнути впливу і звільнення.

Тільбот також визнав, що за останні місяці роботи на боях вдалося здійснити кілька тисяч очних яблук.

«Я зроблю суп з них. Вони дуже корисні для еректильної дисфункції, які я зараз страждає від, але крім того, я люблю свій смак.

Поліція ще не розуміє, чи повинен бути призначений для крадіжки очей бука. Вони кажуть, що вони люблять поговорити з роботодавець

через змішуватиstuff.ru/archives/86783