13 фактів, які доводять, що ви помітите своє життя, не хочете його визнати

Що ви мрієте про дитину і ви робили мрії? Якщо ви відчуваєте сумність і розчарування в думі про це, то, можливо, ця колекція про вас.1. Ви витрачаєте занадто багато часу на речі, які ви не повинні зробити

Відео ігри. Дійсність шоу. Інтернет-серфінг. Занадто багато їжі. Занадто багато бозе. Список йде і на.

Зробіть серйозний погляд на життя. Де ви витрачаєте більше часу? Чи вигідно ви? Якщо ні, вам потрібно відреагувати те, що ви робите. І внести деякі зміни.

2,2 км Ви скаржаєте занадто

Я знаю людей, які постійно переповнені життям, і вони зберігають мене про це. Ви один з тих людей? Ви скаржаєтеся на вашу роботу, бос, вашу зарплату, ваших сусідів або дружини? Якщо ви робите це, ви нічого не робимо, але відходи негативної енергії. Негатив не змінює речі.

Негативи зберігають вас застряг. Не про що ти не схожий на це.

3. У Ви не годуєте свого мозку

Якщо ви не продовжуєте вчитися і вирощувати як людину, то ви заморожуєте на місці. На ній виростає ставка, яка не рухається, і всі зелені речі. Це те, що відбувається в мозку, якщо ви не тримаєте його активний. Ви не знаєте щось нове.

Позитивні виклики вашого життя розширять ваші горизонти і ви не будете деградувати.

4. У У вас занадто багато негативних розмов з себе

Якщо ви не знаєте, що ви не бажаєте виграти приз або запустити бізнес, то ви маєте право. Якщо ви сказали себе, що ви занадто втомилися, щоб зробити зусилля для зміни вашого життя, то ви маєте право. Що б ви сказали себе, це стає вашої реальності. Дивіться те, що ви самі розповідаєте! Ви можете помітити, що ваше життя відповідає вашим думкам.

5. Умань Ви не відчуваєте надихну

Що робити? Я знаю багато людей, які думаю, що вони не мають ніяких наркоманій. Але не буває.

Так, є те, що ви хочете зробити. Так вам потрібно переоцінити щось для себе. Що потрібно знати. А потім зробіть ще

6. Жнівень Ви не плануєте своє майбутнє

У той час як завжди дуже добре жити прямо зараз і в цей момент, іноді ви повинні дивитися вперед, щоб побачити, де ви хочете піти.

Якщо ви не маєте мети або план, вам подобається човен, що блукає, щоб знайти себе десь добре.

Але ви не можете це зробити.

Ви повинні дотримуватися плану крок за кроком, щоб отримати, де ви хочете бути. Так само, як навігатор бере вас до вашого призначення, вам потрібно внутрішній GPS, щоб направляти вас по правому шляху.

7. Про нас Ви витрачаєте занадто багато часу з людьми, які не сприяють вашому росту.

Дуже легко захопити і повісити людей, які не відчувають себе краще. А якщо ви тримаєте підвіски, то ви будете тримати себе однаковими або навіть знизилися з цими людьми.

Я люблю називати енергією вампірів. Вони смоктати життя з вас і дати вам нічого позитиву в поверненні. Знайти людей, які орієнтовані на зростання.

8. У Ви звикли до телефону

Звісно, смартфони є супер крутими гаджетами, які можуть захопити нас під час використання. Не дивлячись на те, що це приємно, розгляньте, скільки часу ви витрачаєте на свій телефон. І навіть гірше, подумайте про стосунки, які можуть вплинути. Ви можете спілкуватися з чоловіком або дітьми.

Якщо це справа, то ви відчуєте значний час, щоб ви могли витрачати час на ваші рідні або зробити план для вашого майбутнього.

9. Навігація Ви витрачаєте гроші на речі, які не мають значення

У «вагу» і «неділя». Я впевнений, що ми навчимося в дитинстві. Проте, в сучасному суспільстві ми розбили ці межі.

Все частіше ви познайомитеся з людьми, які не можуть платити свої кредити, але у них є наймодніші гаджети на планеті.

Коли ви думаєте про це, є насправді так багато речей, які нам дійсно потрібно. Їжа, вода, притулок і любов є деякі з цих речей. Всі інші бонуси. Отже, подивіться, що ви витрачаєте гроші і якщо ви можете внести зміни. Може бути, ви можете зберегти гроші, щоб інвестувати в життя.

10. Ви не отримуєте достатньо сну103618

Я не лікар, але я читаю достатньо книг, щоб дізнатися, як життєвий сон. Я можу написати 20 сторінок про це. Я, ймовірно, не маю достатньо місця в цій короткій статті. Сонце дуже важлива для здоров'я.

Тоо зайнятий спати? Чи є шкідливе місце перебування зайнятої зайнятості або свічки до снів? Потім слід змінити звички.

11. Вам не потрібно турбуватися про ваше тіло

Не тільки для вашого здоров'я, але і їжі і вправ. Я знаю, що я не скажу вам щось нове. Але збалансована дієта, здорова дієта і правильне харчування мають дуже позитивний ефект. Він також впливає на ваш загальний і психічний благополуччя.

Зробіть свій раціон і рівень активності. Ви можете помітити, що вам потрібно лише зробити невеликі зміни, щоб зробити суттєву різницю у вашому житті.

12. Не залиште свою зону комфорту

Я знаю, як легко жити в зоні комфорту. По суті, коли я їду до ресторану я завжди замовляю те ж саме. Не тому, що я хочу спробувати щось нове. Я люблю їжу від звичайного замовлення. Але це не зона комфорту, яку я говорю.

Я говорю про ризики, які покращать життя. Уважаю, що різниця між «різком» та «розрахований ризик». Будь-який ризик може бути смертельним. Але розраховується ризик, коли ви зважили всі параметри і придумайте, що це хороший, розумний план дій.

13.00 р. Ви живете життя не схожий

Я вірю, що успіх вимірюється щастям. Ви щасливі? Якщо ви не хочете змінити щось! Навіть почуття задоволеності або задоволення підкаже вам, що ви живете життя до повноти. Життя має бути цікавим!

Якщо ви не користуєтеся життям, погляньте деякі зміни, які ви можете зробити, щоб отримати щось краще.

Якщо у вас виникли 13 очок, не варто розпадати. Ви можете змінити все. Але перша зміна потрібно зробити, щоб позбутися від ідеї, що ви не можете це зробити. Кожен раз, ваш найбільша перешкода є вашим мисленням. Ось де ми починаємо. Змініть свій розум – це змінить ваше життя!

через lifehacker.ru 2014/05/05/відновлення