Не поламайте скло, як шоколад у руці: 10 корисних фактів про те, як отримати вашу спину

Він пішов. Причина не має значення - якщо вам потрібно, ви повинні повернути його, це факт. Ось список правих і неправильних дій в цьому випадку

1,1 км Не зателефонуйте йому тридцять разів на день і не напишіть повідомлення, списуючи переваги Ваших відносин ("і хто буде мити ваш одяг зараз, ви будете обертати живий") і маніпулятивні ручки ("Що ви робите, тому що тепер я розбиття скла, як шоколад у руці").

2,2 км Зрозуміти, що ви втомилися від відносин самостійно («коло-коло, бо я не скажу вам себе»), але при цьому не захоплюю будь-який непристойний або болючий прикріплення до нього («Я буду управлятися з ігуаном до понеділка, а потім бур'яни, попадання на Полісся»).

3. У Вимкніть горизонт.

Невірно: «Ви можете хвилюватися про мене, тому знаєте – все добре з мене, це не краще», «Якщо ви хочете розповісти мені щось, скажеште зараз, скоро я не подбаю», «Я залишаю назавжди, не шукаю мене, в причастя Крішнаїтів біля Калуги немає Ваіфая».

Це право: «Останній час я був онлайн 10 днів тому. й

4. У Згадайте, що він оцінив вас і які моменти викликали конфлікт. Насамперед оцінювати себе за параметрами «при спілкуванні» і «при появі», вивести висновки, інтерв'ю взаємодій, зробити план правильної помилки.

5. Умань Спробуйте змінити різко. Якщо ви звикли бути відомим як активна чоловіча леді (тобто він запам'ятався вам як неспокійний виразковий прес на психіці), уявіть, що вам потрібно Оскар для гри Тургенев дівчина. Чемпіон натурального стилю - це час, щоб подумати про те, що її ретельний макіяж оголений і дорогий омбре може сприймати в дусі «всі дівчата люблять дівчину, і це одне з шахт з вічно зволоженим волоссям і хоча б один раз зробив вгору». Настав час для миття миючого засобу, щоб перетворитися з мами свого дружця до своєї дівчини, і впевненого в собі-і-все-працеолію, щоб додати трохи повітряності до її емоційно відкатного образу Термінатора.

6. Жнівень Уникайте згадки про загальне минуле і проштовхуйте в бутоні внутрішнього маніпулятора. Залишайтеся гладкими і дружніми, не сходження в душу, не вдаряйтеся деталей, не запитайте нічого, не пропонуйте або радимо.

Наприклад: «Ох, велло» (повернувшись до читання журналу, рівень 260 улюбленої гри, перервана розмова), «норм, не опинився трохи сну» (на питання «як ви робите на всіх?»), «Я купив мій маму телефон, який ви проконсультували – вона любить, дякую. й

7. Про нас Приховати емоції про свою нову подругу, або краще, стати її другом. По-перше, ворог буде закритим і буде використовуватися для полегшення своїх думок. По-друге, рано чи пізно ви будете об'єднуватися проти нього в певній ситуації, яка викличе йому щітку неприємних почуттів не тільки вам (ви будете вижити), але і до вашої заміни. Крок за кроком. Дуже добре стартувати з компліментом і невеликим запитом, який зажадає мінімальні зусилля від неї і викличе максимальну подяку («Соррі, що я так веселий, просто ви зносите ідеальне плаття, яке я шукав протягом двох місяців для весілля моєї сестри, можна розповісти мені, де продаються ці». Аеробатика - це запит, після чого ви додаєте один одному в соцмережах, і ви можете легко відмовитися від такого вмісту, щоб стати кращим другом.

• поділився своїми смішними славними історіями, які воліють забути: «Я сказав вам, як п'яний в порожнистому порожнистому поході, щоб кинути на стіну «Гіпси», охоронець, добре, він перевернув і зловив його, а в станції він санг Шад і боровся з бездомним? й
  • У бесідах з екс, ненав'язливо приймають боку своєї подруги, щоб вона швидше загубила його: «Ми дали шампуні на роботі, тому я приніс вам – мій голова можна мити будь-яким, і ваші скарги втратити його тонке волосся, тут взяти три пляшки, скоро на 8 березня. й
8. У Визначте свої інтереси

Виняток підозрілий і довірить вас тільки тоді, коли його увага приділяють факторам, які нейтралізують вас: ви експериментуєте з бісексуалом, збираєтеся в Америку до заможливого пансіонату, який прикрашає вас на Скайпу, або до вух, закоханих у шлюбний брат босів. Чим більше деталей витікають в публічний простір, тим швидше ви дізнаєтеся.

9. Навігація Показати прогрес

Виходячи з інструкцій, ви вже усунете основні збої у вашому образі, які зробили кохану людину кричу на думку, що він ніколи не буде з вами в одному будинку. Але не існує ліміту для досконалості, в лінії для нових висот:

• Зупинити блискавку і приховувати все, що ви бачите онлайн і в житті.
  • Робіть нормальну стрижку (не на три сотні рублів в стилях), викинути всі речі, в яких ви не любите себе.
  • Подаруйте увагу життям інших людей, чи є часові розмови з неприємними родичами або громадськими обговореннями про доцільність нової податкової політики - це лебідка з'їде вашу силу для зміни.
  • Використовуйте інтроспективи, якщо сеанси відбиття закінчуються в розсмоктування та їсти цукерки
  • Знайти принаймні одну інтелектуальну активність, яку ви дійсно люблю.
  • Зареєструватися на новини у сферах, які він слідує, не береться за підозрою ініціативою («Прийміть, о, що прийде восени, індукційна зарядка у старшому Macbook!»), але приготуйте, щоб зберегти розмову.
  • Зробіть список речей, щоб любити і попросити нейтрального чоловіка виправити його.
10. Зателефонуйте йому.

Кожна людина має моменти слабкості, і твоїм і недавнім другом. Не кинути себе в басейн з головою - якщо він заварився своєю подругою, висихає і піднімається до вас в декольте, вранці ваші місяці-довгі зусилля підуть на відходи, він буде сором'язливим і розбити всі зв'язки з вами. Навпаки участь і ніжне знецінення справжнього друга заподіяти повагу і бути винагородженим стократом. Для запуску своєї ініціативи достатньо:

• Будьте кращими, ніж старий само і його нова пристрасть в аспектах, які справа до нього, від розуміння теорії Hameroff-Penrose до оргтехніки.
  • обертати в тих же колах, як і його.
  • привернути увагу інших чоловіків
  • У житті, ніж навчання, краса блог, і спілкування з ним.

через mtrpl.ru/ex