Заробляйте або штампуйте: 10 фактів про те, як використовувати бос і команду для власних цілей

Як зробити кар'єру в сучасній компанії, незважаючи на обставини, в яких ви знайдете себе? Який найкращий спосіб грати, незалежно від того, що карти? Будь-який можливий. Веб-сайт: www.livejournal.com Я довго хотів писати про роботу, кар'єру та сучасних організацій. Але якось час стає менше і менше. Так я спробую почати з простої колекції неохочених думок, які накопичилися в даний момент. У той же час я зроблю бронювання, що питання «заробітку проти вашого бізнесу» навмисно залишається позаду.

1,1 км Більшість емоцій, які ми відчуваємо, пов'язані з іншими людьми. Тож ключовий вплив на задоволення від роботи та успіх – люди навколо вас. У своїй 10 років з корпораціями вдалося змінити п’ять компаній, де я мав більше десяти прямих менеджерів і кілька десятків непрямих. Головна Вибираючи роботу, оберіть людину, яку ви повинні працювати. Сильний лідер змусить вас сильніше, слабкий лідер зробить вас більш слабким.

2,2 км Якщо ви зробили помилку з вибором босів і усвідомите, що не можна варити кашу з цією особою, спробуйте усунути його монополію на ваших ресурсах якомога більше. Спробуйте переконатися, що ви маєте доступ до різних людей, А завдання тут – працювати для найрозумніших, найперспективніших і найперспективніших людей в компанії. Є кілька таких компаній, і вони добре видно. Ці люди можуть дізнатися, і вони також перемістили найшвидші сходи. Вони зможуть допомогти людям, які допомагають їм. Будь-яке просування в компанії має бути спонсором.

3. У Це не тільки професійні якості, які впливають на успіх кар’єри. Жорстка правда життя полягає в тому, що Якщо ви просто працюєте добре і важко, ви будете працювати добре і важко. Тому, не відхиляючись від того, що вони просять людей, які «знають нічого». Найімовірніше, ці люди здатні спілкуватися, а також організовувати інших людей, які набагато важливіше для лідера, ніж ґрунтовні технічні знання предмету. Вони зазвичай обирають ті, які демонструють ініціативу і знають, як будувати відносини. Більш часто, ніж не, вони знають і довіряють.

4. У Знайти компроміс між грошима і нематеріальними поверненнями від роботи, на мій погляд, не особливо продуктивно. Ви повинні зробити те, що вам подобається. І якщо це не означає, що це робить гроші. В іншому випадку буде постійна незадоволення. Це в першу чергу через те, що якщо ви отримуєте гроші, ви можете збільшити інтерес. З великим інтересом ви можете збільшити гроші. Але якщо половина-місця для збільшення отриманих коштів буде набагато складніше.

5. Умань Світ змінюється дуже багато, і за ним є природа зайнятості людей. Я думаю, що в кількох десятках років багато професій зникне в облив, зростання економіки, нарешті, сповільниться після зростання і продуктивності населення, і це буде надзвичайно важко знайти роботу для когось не тільки в Європі. Так, Для тих, хто починає кар'єру сьогодні, я б порадив вам не поспішати на шлях збитого. Якщо ви можете розпочати свій бізнес, починайте. Я не шкодую, що це рано. Але я думаю, що я буду до цього дня.

6. Жнівень Скільки разів це було написано, але я повторю його знову. Ми повинні брати ініціативу. Ви повинні вибити на двері, де ви хочете піти. Необхідно наполягати. Якщо ви просто робите те, що ви сказали, ви ніколи не будете працювати з тим, що ви робите сьогодні. Ні один ніколи не перетягніть вас в будь-яку точку.

7. Про нас Вибираючи між професіями, спробуйте вибрати ті функції, які масштабуються і принести реальні результати. Приклад: Людина, яка працює в стратегії або фінансах, практично непомітна для управління. Це не приносить значення, не підвищує бізнес, і ключовий результат його роботи є презентаціями або звітами. Але людина, яка працює в продажах, або в виробництві, фактично створює значення для компанії. Це людина, яка втілює, що дуже стратегія, і успіх компанії залежить від нього. На сьогоднішній день більшість допоміжних функцій є простими для аутсорсингу (консультація, аудит, облік...), а також всіх шлаків з МВА для диспергування. У той же час неможливе розсіювання людей, які приносять реальні гроші на компанію.

8. У Я ще не можу відповісти на питання, яку стратегію краще: побудувати кар'єру на міцність і роботу на вузькому профілі, або закрити слабкі, намагаючись працювати в різних напрямках. Останнім часом я притулюсь до першого варіанту, адже загальні фахівці цінують набагато менше, ніж фахівці в одному місці. Якщо ви станете унікальним фахівцем в будь-якому вузькому полі, вам буде легше знайти повноцінну роботу, ніж людина, яка знає, як зробити все трохи. У той же час, вузька спеціалізація часто обмежує зростання в управлінському напрямку, так, в будь-якому випадку, вам доведеться перекачувати так звані м'які навички.

9. Навігація Кожна організація має формальну і неформальну структуру. Важливо розуміти неформальну частину процесу максимально рано. і дізнайтесь, що дійсно відбувається. Які люди дійсно хочуть і які їх реальні цілі є. Це буде набагато простіше.

10. Завжди пам'ятайте, У будь-якому випадку, ви тільки працюєте для себе і вашої сім'ї. Ваш бос ви. Навіть якщо ви є працівником. Щоб отримати максимальну ціну для них. У вас є переваги і недоліки, у вас є ринкова ціна. Ваше завдання полягає в тому, щоб збільшити цю ціну і дотримуватися ваших цілей.

Веб-сайт: www.livejournal.com/magazine/985791.html

Категории

Смотрите также

Новое и интересное