Чи не знаю, куди ставити гроші: 5 фактів про припливні споруди, побудовані мільйонерами

Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Екцентричний багатий ексцентричний 1. Куряча церква в індонезійці джунглі Чи не знаю, куди ставити гроші: 5 фактів про припливні споруди, побудовані мільйонерами

У глибині джунгля Індонезії приховує дуже дивну структуру у вигляді курки велетень. Деніел Аламся, 67-річний мільйонер, працював в Якарті, коли він «зробив повідомлення від Бога», щоб побудувати голубоподібну молитву. Придбавши землю з місцевих жителів, він побудував курку, яку він назвав храмом всіх релігій. Тепер курка покинутий, тому що гроші за її обслуговування, очевидно, вибігаються.

Чи не знаю, куди ставити гроші: 5 фактів про припливні споруди, побудовані мільйонерами

409568

2. Вілла на горі на даху хмарочоса Чи не знаю, куди ставити гроші: 5 фактів про припливні споруди, побудовані мільйонерами

Жителі Пекіна і ексцентричного мільйонера Д. Чжан Бічин будували свою гору і віллу на ньому... на даху його 26-поверхового хмарочосу. Будівництво приймало понад шість років, але все це «достатньо» було зведено через численні скарги місцевих мешканців. Не оцінено.

3. У Бутік Чи не знаю, куди ставити гроші: 5 фактів про припливні споруди, побудовані мільйонерами

У 1948 році полковник Махлон М. Гайнес збудував найбільший в світі взуттєвий будинок в Йоркській повіті, Пенсільванію. Легенда має це, що Хайнес дав архітектору старому взутті і замовив для оформлення будинку в своїй душі.

4. У Копія Каменінге на острові від узбережжя Ірландії Чи не знаю, куди ставити гроші: 5 фактів про припливні споруди, побудовані мільйонерами

Joe McNamara, 42, побудував свою версію Stonehenge atop the Hill of Achill Island від Mayo Coast. Щоб побудувати коло тридцять-невинних 15-метрових каменів діаметром 30 метрів, він взяв його за шість місяців ретельного планування і тільки один вихідний день, щоб побудувати.

5. 13-поверхова будівля Чи не знаю, куди ставити гроші: 5 фактів про припливні споруди, побудовані мільйонерами

Микола Сутягін, колишній кримінальний орган, з 1992 по 2008 рік ретельно зведений 13-поверховий дерев'яний хмарочос 38 метрів, високий в Архангельську. На жаль, після завершення будівництва міська влада прийняла рішення про знесення 9 поверхів, а решта 4 вигорла себе в 2012 році.

Веб-камера