12 фактів про знаменитостей, на які час не здавалося працювати Ні, просто суддя.

Ці 10 зірок виглядають молодше, ніж ми думаємо. Деякі пощастили з генетичними речовинами, деякі з пластичних хірургів. Не розумію. Результатом є те, що час просто не схожий на них. Блондинка краса, смарт і соліст групи No Doubt, увага, 45 років. Я. Ми не віримо в це.

2,2 км Якщо ви шокували вік Gwen Stefani, ви краще сідаєте, тому що Ms Hayek 48. Вона ще не дратує.

3. У Ми вперше впали в любов з alison в далекий від 90-х, коли ми побачили її в Buffy Vampire Slayer. А потім на «Що я бачу свою маму». Ми не будемо тягнути, вона 41.

4. Дженніфер Аністон, здається, зробив деякі проблеми з девілом. Тому що актриса не змінює. Навіть зачіска така ж, як і в першому епізоді друзів. Але ви не можете літати час - вона 46 тепер.

5. Умань Ви, ймовірно, погоджуєтесь, що актор, який втілював образ легендарного пана Шелдона Коопера, виглядає 27 років. Всі права, 30. Він фактично 42 роки. Це його.

6. Жнівень Шахрайські хобі Frodo Baggins of Shire не набагато менше 34 років. Якщо ви не вірите нам, Google.

7. Про нас The cheerful і прекрасний Halle Berry є 48. Кожен повинен бути!

8. У Рахель МакАдамс Канадська акторка вразила глядачів та критики з її виставою в щоденному житті пам’яті. Вона була 25 потім. Зараз 36, вона ще талановита і чарівна.

9. Навігація Keanu Ревести Найсвіжіші і стильні актори світу 50 років. Так, я думаю, що я провів 20 років глибинного сну, бо половина століття це самий несподіваний.

10. Jared Leto Без коментарів. Він вже пристойний.

www.adme.ru/svoboda-kultura/10-znamenitostej-vozrast-kotoryh-udivit-i-ne-tolko-vas-972010