Що Harley Davidson і Cowboy Marlborough вчив нас: 15 суворих фактів про життя

Цей фільм не вдалося в офісі коробки, але він залишається в нашому серці назавжди. Цей фільм про реальну чоловічу дружбу та велосипеди. Цей фільм може бути процитований безкінечно.1,1 км Сигарет в зубах не означає, що ви курите. Марльборо, який по всій плівці знехтував сигаретою в роті, є яскравим підтвердженням цього. Я тільки курив один раз, і жінка зробила.

р

2,2 км Унікальний рецепт приготування байкера омлета. Ми беремо все в холодильнику, кидаємо його в сковороді.

3. У Якщо хтось довірливий slob бере дівчину від вас, візьміть свій мотоцикл. Еквалий обмін.

4. У Допомогти. Неважливо, наскільки погано Ваш бізнес або як ставити ваші друзі. Вони допоможуть.

5. Умань Якщо ви одягнете, як ковбойлер і зносите зачіску, як Gogol, шанси ви неймовірно класні. Чи не ви повернете мову, щоб викликати Марльборо? Ні, він коубой.

р.

6. Жнівень Незалежно від того, яка висота ви стрибає в басейн, незалежно від того, яка частина вашого тіла ви вводите воду, ви все одно будете мати досить хороший шанс вижити. Але є можливість, що це правило діє тільки в готелях Лас-Вегаса.

7. Про нас Якщо ви отримуєте два і півмільйони доларів у своїх стійках, пам'ятайте про оплату заборгованості, незалежно від того, наскільки погано ви.

8. У Завжди пам'ятайте, що ваш старий батько сказав вам. Чи пішов він трахнув світ або ні. З повагою, батько. Філософія Марборола на основі порад батька.

9. Навігація «Не пропустіть після жінок і автобусів. Ви не зловите. ?
(Father Marlborough)

10. «Це краще вмирати, але бути в миру, ніж жити і переживати». – Марлборо

11. Будь-який бізнес може чекати, якщо ви повинні ебать когось десь. Гарлі гарантує його.

12. Запуск не є учасником, потрібно плавно натиснути його. Не тягнути, не прасувати, просто натиснути. Не можна пам'ятати, що це фільм про те, але не можна забувати про це правило підручника.

13.00 р. Завжди захистіть ваш шальман, ваш будинок, ваших близьких, навіть якщо вони привітають вас після довгого поділу з нечіткою і питаннями: “Що ти тут? й

14. Він ніколи не буде зайвим думати про життя.

Марльборо: "Чому ти йдеш?"
Harley: "Я фіксовані мотоцикли. У отвір біля Далласа. й
Марльборо: "Всі роки?"
Харлі: "Я теж думаю."
Марльборо: "Дві роки?"
Харлі: «Дика про життя».

15.00 р. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але тільки два холи, а атмосфера руйнується.

Brodude.ru/chemu-nas-nauchili-xarlej-devidson-i-kovboj-malboro