Про те, як ефективно отримати дотик. У будь-якому випадку редакційна колегія сайту обов'язково вам знадобиться!
1,1 км Коли людина сміється, він інстинктивно виглядає назустріч другу надії його підтримки. Просто переглядаючи, як люди, які живуть в компанії, можуть розповісти вам, як хтось дійсно лікує один одного.
2,2 км Коли ви спілкуєтеся з кимось, подивіться на своє взуття. Якщо шкарпетки виглядають прямо в напрямку, він комфортний поруч з вами. Якщо ні, ні.
3. У На першому етапі запрошують людину до деяких цікавих і незабутніх місць. Після того, щоб у своєму розумі завжди буде асоціюватися з вами. Те ж саме працює з незвичайною діяльністю.
4. У Коли ви вперше зустрічаєте когось, спробуйте пам'ятати колір очей. Для цього вам доведеться підтримувати прямий контакт очей з ним протягом тривалого часу. І сам він є запорукою довіри від самого початку.
5. Умань Якщо ваша робота - це обслуговування клієнтів, поставте дзеркало за спину. Це дозволить людям почекати свою чергу, відчувати себе менш нудним і сердитися про нього.
6. Жнівень Якщо у вас є премонія, що хтось хоче сказати щось погане про вас у присутності інших людей, спробуйте підійти до передбачуваного зловживання. Ви можете сидіти ближче до нього. Він знищить свою впевненість. І він буде тримати тихий або все ж зробити його пальцем, але не так суворий.
7. Про нас Чи знаєте ви, хто хоче тебе? Тоді покажуть як яскраво і емоційно, можливо, радість зустрічі. Це зробить його насолоджуватися вами майже таким чином інтенсивно.
8. У Під час інтерв’ю уявіть, що інтерв’ю є одним з кращих друзів. Це додасть Вашій впевненості.
9. Навігація Якщо ви бачите людину вперше, не використовуйте слова «Я думаю», «Я думаю» і т.д. У своїх очах вони назавжди зроблять вас ослабленням з низькою самооцінкою.
10. Любитель щасливий. Чим більше ви сміятися, тим ймовірніше ви досягнете успіху у ваших планах, аспіраціях і снях.
Бонусний факт: Люди не помітили більшість ваших «детектів» за зовнішнім виглядом. В цілому, ви 40% більше красивих, ніж ви думаєте, що ви є.
укр eng рус укр eng рус eng рус eng рус eng рус eng рус eng рус eng рус eng рус eng рус eng рус eng рус eng рус eng рус eng рус eng рус eng рус عربي