Бабця подарувала гідну ребрю, щоб спробувати погладити дівчину за її зовнішній вигляд

Редакційна колегія приємно здивує цей бабуся!

Хто активно використовує громадський транспорт знає, що це найкраща платформа для виявлення проблем, які існують в суспільстві. Один говорить про свою сторінку Facebook, другий день, описаний Скоттом Воробею: він свідком того, як британський пансіонат протистояли глухому голові (тобто звички засудити людину за його зовнішній вигляд і дії, викликаючи його непристойним). Згідно зі стрілою, він був на підлозі і пилки Один з пасажирів, людина в бізнес костюмі, розповів дівчину в розкритій сукні: «Ви не поважаєте себе на всіх, адже ви одягаєте так? ? На захист дівчини раптово стояв в машині пансіонат, який обстріляв чоловіка: «Для того, що вона хоче, І навіть якщо вона була голою і була ознака її вагіни, яка сказала: "Вечір, кожен запрошений!", це не ваш ебать бізнес!

Історія поширення на соцмережах: оскільки публікація посту Скотта Воробна збирає понад десять тисяч акцій.

Я маю такий чудовий день на трубах, я не можу поділитися цим сюжетом. Побудувати сцену: Центральна лінія між...

Опубліковано Scott Sparrow на Серпень 10, 2015

www.wonderzine.com/wonderzine/life/news/214833-underground-sexism