15 Сюрприз Факти Про Піра - Люди, які ніколи не сплять і не мають поняття часу

Редактори сайту щиро думаю, що це найщасливіші люди на Землі! Пиріга, що живе на Amazon jungle, не розуміє часу і не знає поняття стресу. І в цілому, читання цих фактів, ви раптом усвідомлюєте, як багато концепцій «розвинутого суспільства» може бути дійсно непотрібною людині. 3610Р. 4200Р.

1,1 км Пірах не може розраховувати навіть до одного. Вони живуть тут і зараз і не планують майбутнього. Неважливо для них. Вони не знають години, дні, ранок, ніч і особливо розклад дня.

2,2 км Pirahas вірити, що сплячий поганий. Перш за все, сон робить вас слабкими. По-друге, уві сні ви гинете і прокинете трохи іншої людини (по суті, ми йдемо про зміну особи з віком, але пірахи не знають поняття «лік»). По-третє, у нас є змії!

Так Пірахас не спить вночі. Сонце в равликах, протягом 20-30 хвилин, нахиляється на стіну пальмової хати або закорінення під дерево. І решта часу вони чати, сміятися, робити речі, танцювати навколо вогнів і грати з дітьми і собаками.

3. У Пірахас змінює свою назву кожні 6-7 років, і для кожного віку вони мають свої відповідні імена, так що за назвою ви завжди можете сказати, ми йдемо про дитину, підліток, юнака, чоловіка або старого чоловіка.

Не знаю календарі, часові підрахунки та інші конвенції піри. Вони не думають про майбутнє, оскільки вони просто не можуть.

4. У Пірахас не зберігає продукти харчування, вони просто ловити його і їсти його (або не ловити і їсти, якщо мисливець щастя зраджує їх). Я не знаю, чому ви повинні їсти щодня, і навіть кілька разів. Вони часто влаштовують швидкі дні, навіть коли є велика кількість їжі в селі.

5. Умань Мова піри унікальна. Є лише сім вузів і трьох волей. Невідомі провини Пірахи, і якщо вони повинні показувати у виступі різницю між «І», «ви» і «ті» Піри, вони не вміло використовують пронуни, які використовуються сусідами, тубі індійці.

6. Жнівень Пірах не розуміють значення поняття «один», для них це складна філософська категорія. Пірах взагалі не знають, використовуючи лише два поняття: «багато» і «багато». й

до 1 2 3 4 5+

7. Про нас Пірахас не розуміє сором'язливості, провини або перемир'я. Якщо Haaiohaa випав рибу в воді, це погано. Немає риби, немає обіду. А що про Хаайоха? Він просто впав рибу в воді. Якщо трохи Kiihioa штовхнув Okiohkiaa, це погано, тому що Okiohkiaa зламала ноги і потрібно лікувати. Але це сталося, тому що це сталося, це все.

8. У Пірахаса знає, що вони, як і всі живі речі, є дітьми лісу. Є багато духів в лісі. Всі мертві йдуть там. Так ліс страшний.

Але не боятися Європи. Коли ми боїмося, ми відчуваємо себе погано. Пірах розглянуть страх просто дуже сильний почуття, не без певного шарму. Ви можете сказати, що вони люблять боятися.

Габаритний зображення

9. Навігація Всі перераховані вище зробили Піраха неможливий об'єкт для місіонерської роботи. Ідея одного бога, наприклад, викладена серед них з тієї причини, що поняття «один» піраха, як вже згадувалося, не доброзичлива. Повідомлень, що хтось створив їх, теж, сприймали Піраха перплексовано. Не знаю, як люди зроблені.

10. Історія Ісуса Христа, перекладеного в Пірах, також не виглядав занадто переконливо. Порожнє звучання є поняття «вік» і «історія» для піри. Він подав місіонеру, якщо він бачив його сам. Ні? Чи побачив чоловіка, який побачив цей Христос? Чи не так? Тоді як він знає що там? й

11. Пірага має кілька невидимих відчуттів. Є лише три з них: «парент», «дих» та «брама / сестра». Крім того, «парент» означає дідусь, бабуся і т.д.; «дих» означає онука і т.д. Слова "недечко", "купину", і т.д. І оскільки немає слів, немає поняття. Наприклад, сексуальні зв’язки тітка з нефритом не вважається найманим, оскільки не існує поняття «пристрасний» і «непришийний».

12. Не існує колективної пам'яті старшого особистого досвіду найстарішого мешканця племени. Наприклад, сучасні пірахи не розуміють, що було колись, коли не було білих людей в області, що вони колись прийшли.

13.00 р. Пірага не має мистецтва (без візерунків, тіло не фарбується, ніяких сережок або кільця в носі не носяться). Варто відзначити, що у дітей Піраха не є іграшки.

14. У той же час Піраха дуже щаслива. Вони вважають себе найбільш чарівними і привабливими, а відпочинок - деякі дивні підгумані. Вони називають себе словом буквально перекладається як «нормальні люди,» і всі непіраги (в білому і іншому індіанці) – це «брази на краю. й

15.00 р. Перший білий місіонер, який буде відправлений на бенкет, Даніель Еверетт у 1977 році, не вдалося передати індіанці значення його віри, а згодом став розбіжним християнством, ставши атеїстом.

через Teraoko.com/? р=95349

Категории

Смотрите также

Новое и интересное