507
9 фактів про сімейні зв'язки серед знаменитостей, які вони приховують
Деякі пов'язані актори відомі, такі як Jake і Maggie Gyllenhaal. Але знаменитості з цієї колекції Сайту воліють не рекламувати свою дивовижність.1. Елізабет Хурлі і Девід Бекхем
Єлизавета Хурлі стала богом для синів зоряної пари. Так дружба перетворилася на дивовижну, хоча не кров.
2. Ніколя Клітка та Софія Копкола
Реальне ім'я Кейджа є Coppola, і Софія є його коусином.
3. У Джоеквін Фенікс і Бен Affleck
Не так близько, але недавно родичі. Життєвий молодший брат Йоакіна.
4. У Brooke Shields і Meryl Streep
Дві відомі актриси - другі коруси один до одного, хоча це не показано на публіці.
5. Умань Шаррелл Вільямс і Тимбаланд
І талановиті музиканти та продюсери – співуси в житті.
6. Жнівень Gwyneth Paltrow і Стівен Spielberg
Директор Стівен Spielberg – хадфатер Gwyneth Paltrow, він побачив свій талант в далекому минулому.
7. Мадонна і Гвен Стефані
Хоча далекі, але пов'язані відносини, два зірки не показують. Я маю родичів з назвою Ciccone.
8. У Kate Middleton і хлопець ritchie
Представництва дуетів і директора в далекому минулому були подружжя. Не один заперечує кінство, і хлопець навіть взяв участь у королівському весілля на запрошення нареченої.
9. Навігація Джастін Бібер і Райан Гослінг
Співачка і актор мають багато братів: в далекому минулому їх родичі були в шлюбі відносини.
English, Українська, Français...
Єлизавета Хурлі стала богом для синів зоряної пари. Так дружба перетворилася на дивовижну, хоча не кров.
2. Ніколя Клітка та Софія Копкола
Реальне ім'я Кейджа є Coppola, і Софія є його коусином.
3. У Джоеквін Фенікс і Бен Affleck
Не так близько, але недавно родичі. Життєвий молодший брат Йоакіна.
4. У Brooke Shields і Meryl Streep
Дві відомі актриси - другі коруси один до одного, хоча це не показано на публіці.
5. Умань Шаррелл Вільямс і Тимбаланд
І талановиті музиканти та продюсери – співуси в житті.
6. Жнівень Gwyneth Paltrow і Стівен Spielberg
Директор Стівен Spielberg – хадфатер Gwyneth Paltrow, він побачив свій талант в далекому минулому.
7. Мадонна і Гвен Стефані
Хоча далекі, але пов'язані відносини, два зірки не показують. Я маю родичів з назвою Ciccone.
8. У Kate Middleton і хлопець ritchie
Представництва дуетів і директора в далекому минулому були подружжя. Не один заперечує кінство, і хлопець навіть взяв участь у королівському весілля на запрошення нареченої.
9. Навігація Джастін Бібер і Райан Гослінг
Співачка і актор мають багато братів: в далекому минулому їх родичі були в шлюбі відносини.
English, Українська, Français...
30+ Cruel Facts Про любов і відносини Ви повинні приїхати до умов
10 фактів про низьку самооцінку. Перевірити, якщо ви страждаєте від цього!