531
30+ Cruel Facts Про любов і відносини Ви повинні приїхати до умов
Так, любов і відносини не завжди прості, але редактори Сайту впевнені, що реалізація деяких жорстоких прав завжди приносить користь людині. Не легко. Вони ніколи не легко. Вони вимагають компромісів. Вони хочуть завдати шкоди інтересам вашого партнера.
Наша культура навчила нас, що любов – це почуття. Тексти пісень, а це означає: Але реальність є те, що любов дійсно діє. Ми завжди повинні довести її на практиці. Це єдиний спосіб вона може жити.
Ось список 38 жорстких відносин, які допоможуть вам сформувати здорові очікування.
1,1 км Вам не завжди сподобається Ваш партнер.
2,2 км Ви не завжди відчуваєте себе приваблює до свого партнера.
3. У Іноді ви будете дуже дратувати.
4. У Ви не завжди пропустите один одному, коли ви відокремите час.
5. Умань Часом ви будете обурені разом.
6. Жнівень Ви познайомитеся з людьми, які ви думаєте, будуть «забуті» в рази.
7. Про нас Іноді ви відчуваєте себе дуже самотніми.
8. У Ваш партнер не є вашим клоном. Вимірювання відмінностей може бути складним і жорстким.
9. Навігація Ваше серце відкриється і закривається.
10. Іноді ви відчуєте себе привабливими, іноді ні.
11. Ускладнюється ваше життя. Це нормально.
12. Не завжди хочеться мати секс.
13.00 р. Іноді ви можете відчувати себе байдужим до свого партнера.
14. Іноді ви відчуваєте себе дуже підключеним до одного. Часом, що почуття буде залишити вас.
15.00 р. Справжня любов - боротьба, не тільки задоволення.
16.00 р. Справжня любов передбачає страх.
17.00 р. Не завжди виглядає страх.
Іноді ви будете боятися відчувати байдужість, роздратування або байдужість до вашого чоловіка/дружини.
18 років Поглибше любові, більшого страху.
19.00 р. Поглибше любові, чим більший ризик.
Це означає, що ви усвідомлюєте, що ви можете втратити його.
20. "Я хочу залишити." Я хочу спробувати щось інше. Я хочу спробувати когось ще. й
Це просто думки. Їх зовнішній вигляд - це натуральний і корисний для всіх. Але це не означає, що думки вірні. Найчастіше вони є продуктом страху.
21. Добрих думок (як тих, які обговорювалися вище), як правило, приходять до вас, коли ви поодинці в будинку. Або коли Ваш партнер гасить.
Пам'ятайте, правда любов завжди гойдалка. Сьогодні ви відчуваєте, що ви не можете жити без цієї людини, і іноді ви хочете ніколи не бачити його знову. Чим більший досвід життя разом, тим простіше приймати реальність і «клітину» називають «сім'я». й
22. Ви будете здивовані, як складно обговорити з дружиною.
Багато людей, які неминучі порівнювати свої відносини з іншими. Але будьте обережні: ми всі пости тільки найкращі моменти життя в соцмережах. І якщо ваш друг почав жити з чарівною дівчиною з зовнішнім виглядом, як Анджеліна Джолі, це не означає, що все гладко і як на фото.
23. Конфлікт неминучий.
24. Ви завжди здавалося б, щоб бути кращими, ніж ваш партнер.
25. Ви можете періодично зловживати і змусити один одному.
26. Часом болить один одного.
27. Є дуже багато способів перерву між собою. Не одягайте.
28. Неважливо, як ви хочете, ви вносите минуле в свої відносини теж: біль, дитяче захоплення, біль минулих відносин, біль зраджуючих друзів і подруг.
І ви запрошуєте проект, який болить один одному. Ми всі просто дзеркала нашого внутрішнього світу. І в цьому дзеркалі зазвичай не менше поганого, ніж добре.
29. Не всі.
Не вирішує проблеми. Для того, щоб зробити ваші стосунки сильнішими.
30. Після того, як у вас є діти, ви повинні звикати до того, що не всі ваші потреби будуть відповідати в перші кілька років.
Відчуття любові до дітей буде мати свої еліти і потоки. Динаміка відносин не завжди однакові. Діти неминуче змінять вашу повсякденність. Не на вашу користь.
31. Не сумнівайтеся, що життя з молодими дітьми є складним завданням.
Продовжити. Вони ростуть. Це буде простіше.
32. Якщо ви відчуєте тільки розрив, перезапуск і відчуття, що ви і ваш внесок серйозно недооцінюються.
Розглянемо ці думки як частина духовного зростання.
33. Ви повинні стати дорослою, серйозною людиною.
34. Іноді ви повинні проковтнути гордість і апологізувати спочатку.
35. Ви пропустите можливості відпочинку.
Після того, як два з вас разом в одній сім'ї ви дізнаєтеся, що твердий, стійкий фінансовий фонд під ногами є більш важливим, ніж розваги.
36.00 Р Не обов'язково їхати протягом багатьох років.
Ви просто повинні навчитися підтримувати її.
37. Ви відчуєте.
Ви повинні знайти способи загоєння від минулих гравітацій. Це єдиний спосіб, щоб ваші стосунки були сильнішими.
38. Ви вирощуєте старі разом.
Ви будете свідки процесу старіння. Дуже легко дивитися іншу людину, ніж дивитися самостійно.
Ваша дружина буде скорочена або пізніше складається, відкидаючи частини тіла, рубці. Це може бути джерело жирів і розчарування. І це може бути джерело радості: якщо, звичайно, ви святкуєте і будете горді, як довго ви разом.
Після читання цього переліку не зрозуміло, чому люди погоджуються з довгостроковими відносинами. Чи не можна бути самостійно?
Так, простіше, безпечніше і менше ризику. Але близькі, інтимні відносини, можливість любити і бути коханим, це можливість виростити значно вище себе.
Відносини – це подарунок та привілеї. Що, однак, не всі знають, як використовувати. І головна помилка більшості людей, які вирішили розлучитися, непристойні очікування. І невдоволення стійкого зростання і інвестування в відносини.
Так тримати цей список десь. Нагадуємо, що життя не є ідеальним. Вона краще.
UKRSIBBANK BNP Paribas Group відкрив можливість покупки валюти онлайн через UKRSIB online
Наша культура навчила нас, що любов – це почуття. Тексти пісень, а це означає: Але реальність є те, що любов дійсно діє. Ми завжди повинні довести її на практиці. Це єдиний спосіб вона може жити.
Ось список 38 жорстких відносин, які допоможуть вам сформувати здорові очікування.
1,1 км Вам не завжди сподобається Ваш партнер.
2,2 км Ви не завжди відчуваєте себе приваблює до свого партнера.
3. У Іноді ви будете дуже дратувати.
4. У Ви не завжди пропустите один одному, коли ви відокремите час.
5. Умань Часом ви будете обурені разом.
6. Жнівень Ви познайомитеся з людьми, які ви думаєте, будуть «забуті» в рази.
7. Про нас Іноді ви відчуваєте себе дуже самотніми.
8. У Ваш партнер не є вашим клоном. Вимірювання відмінностей може бути складним і жорстким.
9. Навігація Ваше серце відкриється і закривається.
10. Іноді ви відчуєте себе привабливими, іноді ні.
11. Ускладнюється ваше життя. Це нормально.
12. Не завжди хочеться мати секс.
13.00 р. Іноді ви можете відчувати себе байдужим до свого партнера.
14. Іноді ви відчуваєте себе дуже підключеним до одного. Часом, що почуття буде залишити вас.
15.00 р. Справжня любов - боротьба, не тільки задоволення.
16.00 р. Справжня любов передбачає страх.
17.00 р. Не завжди виглядає страх.
Іноді ви будете боятися відчувати байдужість, роздратування або байдужість до вашого чоловіка/дружини.
18 років Поглибше любові, більшого страху.
19.00 р. Поглибше любові, чим більший ризик.
Це означає, що ви усвідомлюєте, що ви можете втратити його.
20. "Я хочу залишити." Я хочу спробувати щось інше. Я хочу спробувати когось ще. й
Це просто думки. Їх зовнішній вигляд - це натуральний і корисний для всіх. Але це не означає, що думки вірні. Найчастіше вони є продуктом страху.
21. Добрих думок (як тих, які обговорювалися вище), як правило, приходять до вас, коли ви поодинці в будинку. Або коли Ваш партнер гасить.
Пам'ятайте, правда любов завжди гойдалка. Сьогодні ви відчуваєте, що ви не можете жити без цієї людини, і іноді ви хочете ніколи не бачити його знову. Чим більший досвід життя разом, тим простіше приймати реальність і «клітину» називають «сім'я». й
22. Ви будете здивовані, як складно обговорити з дружиною.
Багато людей, які неминучі порівнювати свої відносини з іншими. Але будьте обережні: ми всі пости тільки найкращі моменти життя в соцмережах. І якщо ваш друг почав жити з чарівною дівчиною з зовнішнім виглядом, як Анджеліна Джолі, це не означає, що все гладко і як на фото.
23. Конфлікт неминучий.
24. Ви завжди здавалося б, щоб бути кращими, ніж ваш партнер.
25. Ви можете періодично зловживати і змусити один одному.
26. Часом болить один одного.
27. Є дуже багато способів перерву між собою. Не одягайте.
28. Неважливо, як ви хочете, ви вносите минуле в свої відносини теж: біль, дитяче захоплення, біль минулих відносин, біль зраджуючих друзів і подруг.
І ви запрошуєте проект, який болить один одному. Ми всі просто дзеркала нашого внутрішнього світу. І в цьому дзеркалі зазвичай не менше поганого, ніж добре.
29. Не всі.
Не вирішує проблеми. Для того, щоб зробити ваші стосунки сильнішими.
30. Після того, як у вас є діти, ви повинні звикати до того, що не всі ваші потреби будуть відповідати в перші кілька років.
Відчуття любові до дітей буде мати свої еліти і потоки. Динаміка відносин не завжди однакові. Діти неминуче змінять вашу повсякденність. Не на вашу користь.
31. Не сумнівайтеся, що життя з молодими дітьми є складним завданням.
Продовжити. Вони ростуть. Це буде простіше.
32. Якщо ви відчуєте тільки розрив, перезапуск і відчуття, що ви і ваш внесок серйозно недооцінюються.
Розглянемо ці думки як частина духовного зростання.
33. Ви повинні стати дорослою, серйозною людиною.
34. Іноді ви повинні проковтнути гордість і апологізувати спочатку.
35. Ви пропустите можливості відпочинку.
Після того, як два з вас разом в одній сім'ї ви дізнаєтеся, що твердий, стійкий фінансовий фонд під ногами є більш важливим, ніж розваги.
36.00 Р Не обов'язково їхати протягом багатьох років.
Ви просто повинні навчитися підтримувати її.
37. Ви відчуєте.
Ви повинні знайти способи загоєння від минулих гравітацій. Це єдиний спосіб, щоб ваші стосунки були сильнішими.
38. Ви вирощуєте старі разом.
Ви будете свідки процесу старіння. Дуже легко дивитися іншу людину, ніж дивитися самостійно.
Ваша дружина буде скорочена або пізніше складається, відкидаючи частини тіла, рубці. Це може бути джерело жирів і розчарування. І це може бути джерело радості: якщо, звичайно, ви святкуєте і будете горді, як довго ви разом.
Після читання цього переліку не зрозуміло, чому люди погоджуються з довгостроковими відносинами. Чи не можна бути самостійно?
Так, простіше, безпечніше і менше ризику. Але близькі, інтимні відносини, можливість любити і бути коханим, це можливість виростити значно вище себе.
Відносини – це подарунок та привілеї. Що, однак, не всі знають, як використовувати. І головна помилка більшості людей, які вирішили розлучитися, непристойні очікування. І невдоволення стійкого зростання і інвестування в відносини.
Так тримати цей список десь. Нагадуємо, що життя не є ідеальним. Вона краще.
UKRSIBBANK BNP Paribas Group відкрив можливість покупки валюти онлайн через UKRSIB online
8 фактів, які переконують вас не читати новини
9 фактів про сімейні зв'язки серед знаменитостей, які вони приховують