20 фото-факти про російські зірки в дитинстві Так милий!

Ці люди зараз відомі по всій Росії, і один раз вони перетягували до школи великогабаритний портфель, гололиганізований в класі і звернулися до матерів. Сайт публікує вибір дитячих фото сучасних російських зірок.1. Єлизавета Боярська

Як дитина, Єлизавета навчалася середнім і не думав стати актрисою (і старим батькам не бачив її як актрису). Вона мріяла бути журналістом.

2. Костянтин Хабенський

Не думав про те, що в дитинстві не подумав. Він хоче бути пожежним, астронатом, вітрильником і будь-яким, але актором. Після закінчення школи, після прикладу його батьків, він отримав технічну освіту. Охолоджу, що я змінив мій розум.

3. Алсу

Дуже скромна дівчина З раннього дитинства мріяв стати музикантом і diligently навчився грати на фортепіано. Її батьки повністю підтримали її.

4. У Гоша Куценко

Гоша виросла добірку, і не думав про векторну кар’єру. Після чого він вирішив ввести Московську театральну школу. Його батько, заступник Міністра радіопромисловості СРСР, був керований і почав називати офіс декана з проханням, що «це карте ідіот не повинен бути прийнятий. й

5. Земфіра

Земфіра досягла все на власній, вона з дитинства була працьовита і диліґентно займається музикою. Вона написав свою першу пісню у віці 7 років і сян її в рідному кабінеті.

6. Жнівень Діма Білан

Діма Білан виросла в музичній родині, він прикрашений Vysotsky, класичної музики і вийшов на двір, щоб грати акордеон.

7. Про нас Вера Брежнев

Дитина Віри не була легкою - сім'я з відключенням батько може ледь зробити кінці. Вона не отримувала разом з її однокласниками, які її випікають через непоказний одяг, і як підліток, Вера змушена працювати в неповний робочий день після школи.

8. У Тимур Батрутдінов

Тимур з дитинства хотів бути відомим. Я навіть сказав у шкільному інтерв'ю, що не важливо, що я ставлю, головне - мати моє ім'я в енциклопедичному словнику.

9. Навігація Євген Плющенко

Женья виросла хворого хлопчика, а у віці 4 своїх батьків «за загартування» приймала його до фігурного катання. Ми отримали його.

10. Ксенія Бородін

З дитинства Ксенія мріяла про те, що телеведуча, після закінчення навчання вона активно послав її резюме на телеканали, але не було пропозицій на роботу. Неприпустимо, вона вирішила піти до батьків в Італії, а потім вона була несподівано запрошена, щоб стати ведучим «Дім-2».

11. Данила Козловського 29156

Danila був рідкісним болотом і бульбами. У віці 7 років він переніс братів, щоб піти з дому, і вони ходили по Москві на день. (Даніла праворуч)

12. Філіп Кіркоров

Незважаючи на те, що Філіп Кіркоров з п'яти років вирушив на екскурсію з батьками, закінчив школу з золотою медаллю.

13.00 р. Алла Пугачєва

Але Алла Пугачєва ніколи не був відмінним студентом, але в школі вона любила бути центром уваги. Її однокласники пам'ятають, що вона була досить благною.

14. Жанна Фріске

Сім'я Жанна проживала не багато, вони часто переїхала, жив у комунальних будинках і «малих сімей». З дитинства дівчина любила співати і танцювати, взяла участь у шкільних концертах і п'єсах. (Японія праворуч)

15.00 р. Анфі Чехова

Анфіса була трирічної і справжньої повстанці - вона була навіть від школи.

16.00 р. Анастасія Волочкова

Інтелектуальні батьки спробували розвивати Нестя багатогранність від раннього дитинства, а від віку однієї і половини її матері дочка до музеїв і театрів. Її доля було прийнято рішення про те, що у віці 5 років Анастасія побачила балету «Гургер» у Маріському театрі.

17.00 р. Іван Охлобицин

У школі Ванья виходив для свого інтелекту і глибини знань, а коли він вступив до головного дирекції на VGIK, захопив всіх з неординарністю мислення.

18 років Наталія Водідова

Трохи Наталя проживала важко. З 11 років вона допомогла мамі на ринку і подивилась після двох молодших сестер. Це допомогло захопити бойовий характер і стати одним з кращих моделей в світі.

19.00 р. Борис Гребщиков

А батьки майбутнього музиканта були зайняті люди, і його бабуся грали велику роль у житті. Вона навчила Бориса грати в сьомий удар гітару.

20. Ванья Ургант

Як дитина, Ванья любила привернути увагу, а через своїх відвертів, його батьки-актори неодноразово називалися до школи.

www.adme.ru/tvorchestvo-kino/rossijskie-zvezdy-v-detstve-1030810/