8 Загальні речі Натюрморт не може

Якщо ви думаєте, що наука вже знає все, і якщо не все, то це про те, щоб бути, то сайт повинен розчарувати вас. Що все це – вчені не можуть навіть пояснити найпростіші речі! 1. Що таке скло? Незважаючи на те, що скло було відомо, для тисячоліття, що є причиною його унікальних механічних властивостей, вчені ще не розуміють. Ми навчимося з школи, яке скло є рідиною, але це? Вчені точно не знають, що природа переходу між рідкими або твердими і вихровими фазами і які фізичні процеси призводять до базових властивостей скла.

2,2 км Чому не падає велосипед? Дизайн велосипеда досить простий, і здається, що він давно зрозумілий, як і чому двоколісний автомобіль зберігає відмінну стійкість. Але не автоматична керма, з відцентровою силою на боці, а не гіроскопічним моментом шпинінгу коліс є полум'я, як було перевірено і перевірено. За останніми припущеннями інженерів, спеціальний розподіл навантаження грає ключову роль.

3. У Placebo допомагає позбутися від болю, депресії, тривожності, втоми і навіть деяких симптомів хвороби Паркінсона, але як це вдалося? Як наш психіат може вплинути на здоров'я ще незнімний, і вчені не змогли розкрити механізми, що лежать в основі фізіологічних відповідей на плащі.

4. 5 серпня 1977 р., д-р Джеррі Ейман, працюючи на радіотелескопі Big Ear, записав сильний вузькосмуговий космічний радіосигнал, дуже схожий на сигнал екстратерсхідного походження. У зв’язку з цим, Ейман об’єднав відповідні символи на роздруку та підписав "Повій!" на полях. Що підпис дав сигнал його ім'я.

Відбувся сигнал з краю неба в сузір'ї Сагітараю. Але після того, як багато років чекали, що це буде знову. Дотепер сигнал wow залишається одним з основних міфів для астрофізиків.

Р

5. Умань Як не живу справу? Відомо, що основні компоненти живої речовини є амінокислотами. Але ймовірність випадкового виникнення особливої амінокислотно-нуклеотидної послідовності дорівнює ймовірності, що з даху хмарочосу кілька тисяч листів знизиться з даху хмарочосу. Довгий час існування Всесвіту.

6. Жнівень Чому люди діляться на лівий і правий руки? Вчені навчилися, чому люди вважають за краще використовувати одну руку і чому вона частіше Тим не менш, вони не можуть повністю зрозуміти, які механізми залучені.

Дослідники не погоджуються на те, що відсоток людства є правою рукою і ліворуч. В цілому, вважається, що більшість (від 70% до 95%) є правою рукою, меншість (від 5% до 30%) ліворуч, і є невизначеною кількістю людей з повним симетрією.

7. Про нас Ми спати 36 відсотків нашого життя, але вчені не знають чому. Люди мають сон, тому що він вбудований в наші гени, але чому він еволюціонував є таємницею. Прийняття для теплокровних тварин (максами та птахами), жодна з цих форм сну, і які переваги сну все ще незнімні.

8. У Чому кішки гаманець? Не знаю, чому кішки гаманець. Кіттенс навчається пурпуру, як тільки вони є пара днів. Вчені запропонують, що їхня чистка – це те, що людські слова «мама», «Я дрібно,» або «Я тут». Ці звуки зміцнюють зв'язок між кошеня і матір'ю.

Але коли кошеня виростає, вона продовжує рятувати, і це може статися від радості, а також від травми або хвороби. І чому це так – хто знає?

www.lookatme.ru/mag/live/inspiration-lists/209603-no-explanation