Як смарт люди говорять про людей, які не люблять

«Пеце, тільки спокійний!» – улюблена фраза Карлсона краще описує спосіб, в якому ви повинні спілкуватися з тими, хто категорично несимпатично до вас. Сайт рекомендує вісім стратегій, які використовують розумні люди в комунікації.

1,1 км Вони допускають, що вони не люблять всіх Sooner або пізніше ви поїдете за особою, яка буде мати абсолютно протилежну точку зору. Розумні люди розуміють, що. Вони також визнає, що конфлікти або незгоди можуть бути корисними, оскільки вони показують відмінності думки.

Якщо ви не любите, хто не означає, що вони погані. Ви не погоджуєтесь на деякі речі, але в спорах іноді приходять нові рішення. Якщо ви визнаєте, що не можна подобатися всім, і будь ласка всім, емоції будуть відредаговані на фоні, і це допоможе вам навчитися слухати чужу думку.

2,2 км Звичайно, можна відреагувати різко до будь-якої дії неприємної людини, подразненої через будь-яку дрібницю, але все ж намагатися бути трохи більш толерантним.

Поговоріть людям, які не бояться переможатися. Не легко, але це варто. Таких людей викликають або спровокують нас, що допомагає досягати цілей і рухатися вперед. Пам'ятайте, що ви не ідеальні, але все-таки переносить вас.

3. У Незалежно від того, як ви відчуваєте себе про когось, людина, швидше за все, буде приурочена вам тільки стільки, скільки ви до них. Якщо ви є rude, ви, ймовірно, отримаєте rude в відповідь. «Зробіть знак» і помітайте, не відпускаючи емоції.

4. У Іноді ми очікуємо занадто багато інших. З якоїсь причини ми будемо говорити про те, що інші будуть робити саме так, як ми будемо робити в даній ситуації, або сказати те ж саме ми будемо говорити самі. Однак це не так. Очікуючи інших, щоб бути, як налаштувати себе для розчарування і розпаду.

Виконайте те, що кожен робить себе таким же способом. Ще один раз ви будете психологічно готові, а звички інших більше не здивує вас. Розумні люди роблять цей час і не дивуються поведінкою інших людей.

5. Умань Замість сердитися з людиною знову, спробуйте зосередитися на тому, що ви реагуєте на це. Що ми не любимо про нас. Ці люди просто доторкнуться до наших хворих плям.

Намагайтеся знайти больові точки. В іншому випадку ви можете передбачити, пом'якшити або навіть змінити свою реакцію. Пам'ятайте, що це простіше змінити сприйняття, ставлення і поведінку, ніж це змінити когось.

6. Жнівень Вони приймають паузу і приймають глибоке дихання Звичаї деяких людей можуть просто поцікавити нас. Можливо, ваш колега регулярно не вдається виконувати завдання вчасно, або у вас є знайомство, який крихітно дратує з приступними жартами.

Замість того, щоб витрачати власні нервові клітини знову, уповільнити і приймати глибокий дихання. Це допоможе заспокоїти і запобігти надмірній емоційній реакції, тим самим дозволяючи голові перетворювати.

7. Про нас Якщо хтось постійно болить вас, спробуйте спокійно говорити про це. Уникайте звинувачених фраз і використовуйте "Коли ви ..." дизайн. Я можу відчути... Наприклад, «Коли ви перебили мене під час зустрічей, я відчуваю, що ви не цінуєте мій погляд». Тоді візьміть час і чекайте відповіді.

А потім ви можете бути здивовані, щоб дізнатися, що інша людина не розуміла, що ви не закінчили своє мовлення, або що ваш колега був настільки збуджена про свою нову ідею, що він захоплено переривався вас.

8. У Якщо всі методи не можуть, розумні люди вміло зберігати свою відстань від тих, хто не любить. Так само, як і раніше. Можливо, в майбутньому ви будете мати бажання і можливість побудувати відносини з цією людиною, щоб не виштовхувати себе занадто далеко.

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/kak-umnye-lyudi-obschayutsya-s-temi-kto-im-ne-nravitsya-1034660

Категории

Смотрите также

Новое и интересное