Чи можна завагітніти під час вагітності?

Це не міф – вагітна жінка може знову вагітнати. Сайт розповідає про дивовижну справу суперфета. Юлія Гровенбург став 11-ою жінкою в історії гінекології для народження дітей різного віку. Дочка - місяць старше сина, хоча малюки народилися одночасно.

Юлію, 33, і чоловік дитини планували протягом трьох років. Немає успіху. І збирались взяти дитину на затвердження, як тест показав вагітність. Але замість того, щоб залишатися щасливим для Юлії на першому УЗД, вони сказали щось невідповідність: «Ви не повинні близнюків ... ви не повинні близнюків ... але є два з них. й

За словами Юлії, вона була дуже страшною - ніхто не може пояснити її те, що це призначено. «Чи хворі? Чи є вони разом? Що ви на увазі, не близнюки, але ще два? Я нічого не розумію. УЗД показали, що один ембріон набагато більше, ніж другий. І ніхто не сказав мені, як розвивається вагітність, що б стати дітям, просто ніхто нічого не зрозумів.

Юлія справляється з панічною, «здійснила» в Інтернеті і виявила пояснення. «Я насправді не вірю, але я знаю там був рідкісний випадок суперфетації». Але коли я сказав, що слово на прийомі гінеколога я виглядав як я був божевільний. І це було довге до тих пір, поки я знайшов лікарів, які принаймні читали про суперфетацію в журналах.

Superfetation є надзвичайно рідкісним, з 11 підтверджених випадків. Настає при одному менструальному циклі у жінки більше одного яйця і через деякий час після запліднення першого з них відбувається запліднення другого.

Саме те, що сталося в Юлії. Вона стала вагітною з дочкою, а потім її сином. Якщо малюки народилися природним чином і на час, дочка народилась у грудні 2009 року, а син у січні 2010 року. Але, звичайно, Юлії не встигли відродити себе - в грудні 2009 року вона мала кесаранський розділ.

Цікаво, що перший народився Hudson, а потім зварився Gillian. Хоча діти мають один день народження, їх віки різні. І це дуже помітно в шляху брата і сестра розвинена. Дочка вже кинулася, і син просто навчається сидіти. Третій зуб Гілляни вирізається, і Худсон не має. Дуже важко психологічно звикати до того, що діти так відрізняються один від одного, бо вони народилися в той же день. І кожен навколо них вважає їх близнюками, говорить Юлія. Однак батьки не думають так, а сім’ї відзначають народження дітей на різні дні.

by vladmedicina.ru/news/world/2011-07-05-superfetatsiya-amerikanka.htm

Категории

Смотрите также

Новое и интересное