«Тирант і ідіот»: 7 фактів про те, що Steve Jobs дійсно був

У США був випущений документальний фільм «Стой роботи: Людина в автомобілі», в якому автор Олексій Гібні, виклики для переосмислення образу Steve Jobs, сформованих в суспільстві. Атлантичний журнал написав статтю на основі аргументів Gibney, і Сайт вибрав найцікавіші факти з нього.

1,1 км На одному з найрізноманітніших обігуарів на YouTube, десять-річний студент говорить: «Заголовок Apple придумав iPhone, iPad, iPod». Він створив все для нас. й

Ми використовуємо для Steve Jobs, які характеризується цим способом. Як правило, кожен ігнорує те, що він також був реальним притулком, Gibney коментує. Не просто нешкідливий струмок, але життєрадіс, який віддає перевагу загрозам.

2,2 км Роботи припаркували нерегулярний Мерседес виключно в галузі для інвалідів.

3. У Ведуться роботи, покинувшись матері ненародженої дитини і визнали батьківство тільки через суд. Він ігнорував існування своєї дочки протягом багатьох років.

4. У Не вдалося відкинути своїх колег, коли вони перестали бути корисними для нього. Він зробив нас крім.

5. Умань І над ним все, Показувати контемпту для благодійного фонду, шахрайства та жахів Фокконна «Фоксконн» – компанія, яка виробляє компоненти для Apple, Amazon, Sony та інших. Права людини вважають, що працівники працюють в нелюдських умовах, використовується дитяча праця, не оплачені години, а нещасні випадки на роботі відбуваються практично щодня.

6. Жнівень Ось як шукав роботу людей, які знають його добре:

• "Не був хороший хлопець."За словами професора МІТ Шерри Туркля.
  • «Стой був керований хаосом: спочатку він вибачає, потім ігнорує вас, а потім позбавляє вас, - говорить Боб Belleville, колишній працівник роботи.
    - «Не знаю, що таке реальне з'єднання, тому він створив дуже різну форму з'єднання», - розповідає Крісаньн Бреннань, матері дочки.
7. Про нас Але найпривабливіші висловлювання у фільмі від роботи. Gibney отримує відео, де він перевіряє SEC у 2008 році у зв’язку з «за бажанням скандал». На ній роботи відверто подразнюються, нервово занурюються на стілець, кашель і кидають сердитися погляди.

Попри те, що він вирішив попросити премію у вигляді опцій, Jobs відповів: Не було про гроші. Кожен хоче бути визнаним колегою. Я не думаю, що я отримав нічого подібного від ради директорів. й У світі, що переповнено переадресацією.

Але це все питання? Чи не є Ейнштейн тим самим малюком всередині? А якщо дія Едісон були сумнівані та оскаржені, не буде великим запасним ложкою?

Ми ніколи не знаємо відповіді на ці питання, оскільки вони не мають соціальних медіа або блогів у їх житті. Вони жили в блаженних разів, що дозволили їм запам'ятати світ для того, що вони робили, не для кого вони дійсно були. Стів Робота була меншою. Він жив у наш час – коли ставлення до наших героїв формується не тільки від своїх досягнень, а й від їх особистості. Ми живемо у віці комплексної альтанки. І цариця, що це століття прийшла в основному через Steve Jobs.

Зареєструватися Secretmag.ru/articles/2015/09/04/steve-jobs/