"Чому не Боярський зняв капелюх?" Це питання, схоже, редактори сайту, неймовірно інтригуючі. Шапка стала такою невід’ємною частиною образу Михайла Боярського, що вона, здається, об’єдналася з головою.
Михайло Боярський в інтерв'ю розповів, чому він не входить до свого улюбленого капелюха:
У перший раз я кладаю шапку на якусь виставу, якась незручна шапка, в якій я ходила в будиночку і на вулиці. У ванну, щоб не погріти голову, але я якось сподобалося це так багато, жарт був в ньому. І я пішов, щоб викликати когось, і мій капелюх відкинувся, і з цього моменту я думаю, що нам потрібно знайти його.
Далі в Парижі Я придбала себе від нещасного випадку: автобус я був на зупинці, там був високий, і проданий капелюх. І я його за 12 років тому, що там не було капелюхів. Коли я кладу на капелюх, не так багато чого не вистачає інтелекту, як ті, хто йде без капелюха. й
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Р
НататататататататататататататататататРμС‚РμР»РμР»РμР»РμталРμталРμР»РμР»РμС‚РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμРμллллллллллРμРμлллллРμРμлллллРμР»РμллллРμРμРμРμРμллРμРμллРμР»РμлллРμР»РμРμРμРNo JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8