Чому Михайло Боярський ніколи не зняв капелюх?

"Чому не Боярський зняв капелюх?" Це питання, схоже, редактори сайту, неймовірно інтригуючі. Шапка стала такою невід’ємною частиною образу Михайла Боярського, що вона, здається, об’єдналася з головою.

Михайло Боярський в інтерв'ю розповів, чому він не входить до свого улюбленого капелюха:

У перший раз я кладаю шапку на якусь виставу, якась незручна шапка, в якій я ходила в будиночку і на вулиці. У ванну, щоб не погріти голову, але я якось сподобалося це так багато, жарт був в ньому. І я пішов, щоб викликати когось, і мій капелюх відкинувся, і з цього моменту я думаю, що нам потрібно знайти його.

Далі в Парижі Я придбала себе від нещасного випадку: автобус я був на зупинці, там був високий, і проданий капелюх. І я його за 12 років тому, що там не було капелюхів. Коли я кладу на капелюх, не так багато чого не вистачає інтелекту, як ті, хто йде без капелюха. й

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Р

НататататататататататататататататататРμС‚РμР»РμР»РμР»РμталРμталРμР»РμР»РμС‚РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμРμллллллллллРμРμлллллРμРμлллллРμР»РμллллРμРμРμРμРμллРμРμллРμР»РμлллРμР»РμРμРμРNo JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8