Міжнародна траурна виставка «Некрополіс-2008»

28-30 жовтня на виставці досягнень національної економіки відбудеться Міжнародна траурна виставка «Некрополіс-2008».
Чи є на честь фінансової кризи або Хеллоуїна.
«З благословення Його Святого Патріарха Алексія Московського і всієї Русі. й
Софини, вінки, пам'ятники, урнси, чутки, кремулятори, всі інші бахроми та веселі лебідки. Люди. Забава

Хороші домашні сцени. Хтось їсть бутербродів самостійно.

Щойно збираються вийняти мішок їжі з труни (по-перше, у них є яблука і апельсини).

р.

Над залом є оголошення: «До уваги учасників конференції: продовження конференції відбудеться на Митинському цвинтарі». Грати живу музику, співати щось (повно, до речі, спів, слова, шкода, не розуміли).

І, так, один з організаторів називається – Я просто любив слово – СПОК (Уніція траурних організацій і Крматорія Росії). В цілому виставка як виставка. Не її. (Важко, звичайно, смерть зі скотчем, не піднімається над кожною виставою.) . . . )

Я пішов на прекрасну арт-виставку «Дата в сучасному мистецтві». У тому ж місці, як і основне, тільки на балконі, і вхід окремо. Так само, як я відчував, це буде щось унікальне. Немає помилки.

528374

Голова журі виставки – Сергій Якушин, президент Асоціації крематології та виробників кремації, видавець журналу «Фунтральний Дім», членом Спілки художників РФ, членом Союзу журналістів, академіка Європейської академії природничих наук. Кілька років тому, якщо ви вважаєте, що передмова до каталогу виставки, він дізнався про власне смертельне захворювання, проданий з цієї нагоди на початку 2008 року свого бізнесу (виставковий суспільство «Сибірська ярмарок» в Новосибірську), відкрив хоспіс, запустив капсулу з його батьківською ашею в ближньої орбіти (краще кажучи, інтернет говорить, що назад в 2004 році), в короткому, по відношенню до надзвичайної людини. «відомий психічний, який багато працював з першими космічними екіпажами, коли вони летять в космос» пояснив М. Якушину, що «зацікавити тих митців, які мають зрілу душу». На виставці представлено 906 робіт трьохсот і шести таких митців і скульпторів з двадцяти країн світу.

(Так, це просто цукерки)

Перейдемо до візуального мистецтва:

Його, це мистецтво, є величезна кількість. Я не можу коментувати.

Р

р.

Р

Р

Найкрасивіша жіноча виставка обхватається сміхом.

через drandrandr