438
15 Факти про філософію
1,1 км «Я знаю, що я нічого не знаю» - це відома казка Сократів. На додаток до нього Плато записав ще одну скретчну фразу: «Я завжди кажу, що нічого не знаю, крім однієї дуже маленької науки – е*отики (наукова любов).» І я сильна в ній.
2,2 км Плато був не тільки філософом, але і олімпійським чемпіоном. Він виграв конкурс в панкратії - суміш боксу і боротьба без правил.
3. У Італійський філософ Карано мріяв, що всі уряди були шпигунськими на ньому, і м'ясо він служив був замочений в воску і сірці.
4. У Монтескієв розповів про те, що на підлозі біля столу, де навчався він, можна побачити відступи від постійного висихання ніг.
5. Умань Россао зробив роботу мозку, стоячи на сонці з головою. Фрідріх Шуллер завжди тримають ноги в холодній воді.
6. Жнівень Денис Дідерот забули дні, місяці, роки і імена близьких.
7. Про нас Артур Шпенгауер був хуторним і відмовлено сплатити рахунки готелю, якщо його ім'я було написано після двох п.
8. У Учні стародавнього грецького філософа Плато один раз попросили його визначити чоловіка, до якого він відповів: «Людина тварини на двох ніжках, позбавлених пір». Однак після діогенів Синопу приніс захоплений роустер до Академії і подарував йому як платонічний чоловік, Плато довелося додавати до його визначення: "І з плоскими цвяхами".
9. Навігація Queen Marie-Antoinette of France зараховуються фразою «Якщо вони не мають хліба, дайте їм їсти торти!», яка нібито витерла після навчання, що селяни голодують. Але ця фраза була першою написана Жан-Жак Рассо до народження Марі Антоінетта. Звісно, він сказав деякі інші королева або принцеси, але хто точно, немає чіткої відповіді.
10. Після смерті Плато в 347 р. до н.е. Арістол став наставником сина царя Македонії, майбутнім Олександром Великим.
11. Молода людина попросила Сакрати:
- Чистий чоловік, покажіть мені, чи не маррі.
до Що ви хочете, ви пошкодуєте його.
12. Сприяє глибокому розмежуванню розкоші, полегшуючи те, що тільки що необхідно для життя є цінним.
13.00 р. Відомий, що в 399 р. до н.е., коли Сакрати склали близько 70 років, він був засуджений, засуджений за смерть і розстріл.
14. Перший відомий годинник був сонячним, який перетворився з гноми. Але сонцезахисні засоби мають один суттєвий недолік - вони потребують сонця, тобто якщо перекус або ніч сонця не можна використовувати. Тому в Вавилоні (або Єгипті - вчені не можуть точно визначитися) в XVI ст. до н.е. придумав плепидер - водяний годинник. Пристосування epsydra надзвичайно простий - вода проведе через отвір, а на скляній позначці можна судити яку годину. Чудовий Плато на основі клапцидра створюється тривожний годинник - протікає вода стисненого повітря в нижній ємності, в якому був запобіжник. На певному тиску запобіжник відступається і стиснене повітря кидається в фігуру флейтиста, проходячи через флейти, він заподіяв різкий звук, який прокинувся студентам Plato, викликаючи їх до вивчення.
15.00 р. Перша збірка, описана в науковій роботі, належить Арістолету. Арістол був допоміжним колектором, який зібрав і описав велику кількість рослин з багатьох країн. Головний постачальник своєї колекції Олександр Великий.
Модель: Lori Destroy
Веб-камера
Коли Pluto втратив свій планетарний статус, він втратив свою назву.
10 фактів про музику та музиканти