506
Найпопулярніші відео в історії YouTube
«П'ятниця» 13-річна американська «попер співачка» Rebecca Black, розміщена на YouTube, отримала 60,5 млн переглядів з початку лютого. Кількість людей, які не люблять відео 90%. Найпопулярніші відео в історії YouTube
Rebecca Black, продукт маленької California рекордної компанії ARK Music Factory, яка векселів себе як «комунальність для пошуку і просування музичного таланту, співає про «Подарунок був четвер, четвер, і сьогодні п'ятниця, п'ятниця», «Я повинен піти на зупинку автобуса, я повинен отримати на автобусі, я бачу друзів», «ми так збуджилися, ми так з радістю».
Користувачі YouTube називають пісню найгіршу пісню в історії і ніколи не втомилися бути вражені примітивністю своїх текстів. Однак кліп критикується не тільки за текст, але і для відеопослідовності, а для надмірного використання ефекту Auto-Tune, що дозволяє виправити «не вдаривши ноти».
Співачка лікує свою роботу з недбалою серйозністю і говорить про те, що компенсація негативними відгуками, але має намір продовжити сходження на полум’я. «П'ятниця» вже продається в інтернет-магазині iTunes і займає 54 місце в своїх графіках, ще раз підтверджується не новою ідеєю, що інтернет зробить будь-яким популярним. Експерти відзначають різко збільшену роль соціальних мереж у просуванні аспіруючих митців, що вказують на «віральну природу» цього процесу.
Джерело: www.openspace.ru
Веб-камера
Висота найвищого чоловіка в історії світу 2 м 72 см
Багато рибок їсти, перетворюючи живіт всередині.